Labdarúgás

2022.02.06. 08:38

A tavaszi szezon előtti utolsó edzőmeccsüket játsszák a Balassagyarmati VSE focistái

Hazai környezetben tartja meg a tavaszi bajnoki folytatás előtti főpróbát vasárnap 13 órától a Balassagyarmati VSE. A meccset az ugyancsak NB III-as csapattal, a Kelen SC-vel játsszák.

Nool

A Balassagyarmati VSE (kék-fehérben) korábbi meccsén

Forrás: Archív fotó: Ladóczki Balázs/NMH

Az NB III-as Balassagyarmati VSE felnőtt férfi csapata elérkezett a téli időszak utolsó előkészületi mérkőzéséhez. Vasárnap hazai pályán, a balassagyarmati Kövi Pál Sportközpontban fogadják 13 órától a szintén harmadosztályú Kelen  SC csapatát.

A tavaszi bajnoki szezon előtti főpróba a balassagyarmati csapatnak a negyedik gyakorló meccse lesz az NB III. Közép-csoportjának még előttük álló részét megelőzően. A vendégcsapat újoncként a 9. helyet birtokolva vonulhatott korábban téli szünetre és ezt megelőzően 7-7 győzelem és vereség mellett 6 döntetlent, illetve 25:28-as gólkülönbséget könyvelhettek el az idény korábbi részében - áll a Balassagyarmati VSE weboldalán a vasárnapi meccsről közzétett információkban.

A vasárnapi felkészülési mérkőzést követően a Paks II ellen lépnek majd pályára, azon a meccsen már pontokért megy majd a küzdelem. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában