Futsal

2022.02.27. 09:22

A Salgótarjáni Völgyváros SE csapata veretlenül menetel

Őrzi hibátlan mérlegét a Pest megyei bajnokságban az SVSE csapata.

Munkatársunktól

Fotó: Hegedus Mark

Egy nyögvenyelősebb, illetve egy simábbnak mondható sikerrel nyitotta a Pest megyei női futsalbajnokság második szakaszát a Salgótarjáni Völgyváros SE csapata, így a megyeszékhelyi hölgyek továbbra is veretlenül menetelnek a pontvadászatban. 

Bujtár Tamás, az SVSE edzője: – A múlt hétvégén megkezdtük a felsőházi rájátszást a Pest megyei futsalbajnokságban, ahol az első két mérkőzésünket az Amazon Foci SE csapataival játszottuk. Az alapszakaszban már találkozunk mindkét alakulattal, s akkor simának mondható sikereket könyvelhettünk el. Az Amazon II. elleni mostani mérkőzésünk viszont teljesen másként alakult, riválisunk ugyanis tíz perccel a lefújás előtt még két góllal vezetett. A lányok azonban a hajrában óriási nyomást helyeztek az ellenfélre, így a végére sikerült megfordítanunk a mérkőzést. 

A második találkozón azután, már jobb játékkal, könnyebben nyertünk, s összességében, azt gondolom, megérdemelten gyűjtöttük be a hat pontot. Nehéz mérkőzések várnak még ránk a hátralévő fordulókban, készülünk tovább, hogy sikerüljön elérni céljainkat! 

Pest megyei bajnokság, nők, felsőházi rájátszás, 1. forduló (Monor) 
 

Amazon Foci SE II.–Salgótarjáni VSE 2–3 (1–0) 

Salgótarjáni VSE: Cseh-Rusz – Bujtár-Bokor, Jakab, Bali, Kovacova. Csere: Horváth-Keviczki, Galcsik, Molnár Anna, Bognár. Edző: Bujtár Tamás. 
Gl.: Molnár Anna, Bali, Bujtár-Bokor. 

Salgótarjáni VSE–Amazon Foci SE I. 2–0 (1–0) 
SVSE: Cseh-Rusz – Tóth F., Bujtár-Bokor, Jakab, Bali. Csere: Horváth-Keviczki, Galcsik, Kovacova, Molnár Anna, Bognár. Edző: Bujtár Tamás. Gl.: Bali, Bujtár-Bokor. 

A bajnokság állása | 1.Salgótarjáni VSE22005-211(5)2.Kelen SC II.22005-010(4)3.Dévaványa22005-06(0)4.CWarriors P.20020-73(3)5.Amazon II.20022-52(2)6.Amazon I.20020-31(1)Megjegyzés: zárójelben az alapszakaszból hozott pontok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában