Kosárlabda

2022.01.20. 16:53

Már a szünet előtt biztos volt a tarjániak veresége

Minősíthetetlen első félidei produkciójuk megpecsételte a piros-feketék sorsát Miskolcon.

Nool

A tarjániak (csíkos) gyengén muzsikáltak idegenben

Forrás: NMH

Fotó: Hegedus Mark

Az amerikai Coopert boka-, első számú irányítóját, Molnár Marcellt pedig vállsérülés miatt nélkülöző SKSE minden elképzelést alulmúló játékkal nyitotta az NB I/B Zöld csoportjában szereplő Miskolc elleni kedd esti kupameccset: a támadásban egészen érthetetlen dolgokat művelő tarjániak a találkozó első húsz percében, írd és mondd, négy mezőnykosarat és – alulmúlhatatlan negatív rekordot jelentő – tizenkét pontot jegyeztek, s csak azért kerülhették el a kiütést, mert tiszta dobóhelyzeteik kihasználásában istenigazából vendéglátóik sem jeleskedtek (31–12). Noha az első félidőben előadott kosárparódia után a folytatásban a mieink valamelyest megemberelték magukat, a szintén nem életük meccsét játszó egyetemisták arra azért ügyeltek, hogy továbbjutásukat ekkor már ne veszélyeztethesse a sorozatos bajnoki kudarcokat követően a kupaporondról is dicstelenül távozó Király-alakulat. 

Hepp Kupa, férfiak, nyolcaddöntő: 

MEAFC-Miskolc – Salgótarjáni KSE 65–57 (14–6, 17–6, 20–22, 14–23)

Miskolc, egyetemi körcsarnok, 50 néző, vezette: Sallai, Gergely, Domán. Miskolc: Kozák M. 8, Orliczki 2, Sándor B. 5/3, Pintér D. 6/6, Cseh 2. Csere: Csák 11/6, Lajsz 2, Ragályi 8, Tóth Bence 9, Szögi 10/6, Ungi 2, Nyíri. Edző: Váczi Péter. Salgótarján: Karanfilovszki 2, Molnár D. 4, Dragasevics 17/9, Kuttor 1, Takács A. 22/9. Csere: Hargitai 4, Nshimba 7, Monye M. Edző: Király Márió. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában