Labdarúgás

2022.01.26. 07:15

Felemásra sikerült a nógrádiak szereplése a megyei válogatottak regionális tornáján

A megyei csapat hétvégén a Hajdúszoboszlón megrendezett Megyei Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornájának regionális selejtezőjén szerepelt.

NMH-összeállítás

Forrás: Beküldött

A megyei csapat négy együttessel vívott meg a döntőbe kerülésért, és szombaton, valamint vasárnap is két-két mérkőzést vívott a riválisokkal. Az összecsapások kétszer harminc percesek voltak. 

Szombaton a borsodiak ellen kezdték meg szereplésüket 13 órakor, amely összecsapáson már a mérkőzés elején hátrányba kerültek egy büntetőt követően. Nem sokkal később sikerült egyenlíteniük, szintén egy jogosan megítélt tizenegyessel, majd a második játékrészben újra az ellenfelük került előnybe. A nógrádiak nagyot küzdöttek, és a lefújás előtt egy kapu elé ívelt labdát sikerült a kapuba kotorniuk, így döntetlenre mentették a mérkőzést. 

Nógrád megye – Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2–2 (1–1)

Gl. : Török (23.), Pál (59.), ill. Bódi (4.), Erdélyi (52.). 

A délután 16 órás mérkőzésen a szabolcsiakkal nézhettek farkasszemet. Ezen az ütközeten már a mérkőzés elején egy páros kiállítást ítélt meg a játékvezető, amely a nógrádiakat zavarta meg jobban, akik szinte végig álmosan játszottak, és három bekapott góllal vesztették el a mérkőzést. 

Nógrád megye – Szabolcs- Szatmár- Bereg megye 0–3 (0–1)

Gl.: Ohár (30.), Baglyos (49.), Pócsi (59.). 

Vasárnap 10:30 órakor kezdődött a hajdúságiak elleni találkozó. Egy igen magabiztos és jó játékkal már az első harminc perc végén vezetett a nógrádi alakulat, amelyet a második játékrész elején egalizáltak a vendéglátók. Nem sokkal később büntetőből sikerült újra vezetést szerezni, amelyet a lendületben maradt megyei válogatottunk még növelni is tudott, megszerezve a győzelmet. 

Hajdú-Bihar megye – Nógrád megye 1–3 (0–1)

A nógrádi gólszerzők: Pál (47., 50.), Babka (18.). 

Az utolsó ütközet a hevesiekkel volt, amely találkozón a helyzeteivel jobban sáfárkodó együttes két góllal tudott nyerni a nógrádiak ellen. 

Nógrád megye – Heves megye 0–2 (0–0)A Nógrád Amatőr Válogatott kerete: Csampa Martin, Csuka Krisztián (Szécsény VSE), Dankó Roland, Sipos Bence, Kotasz Gergő, Jambrich Sámuel, Hegedűs Dávid, Török Máté (Palotás SE), Babka Tamás, Miklós Martin, Földi Balázs, Domán Richárd, Oláh Ádám (Mátraterenye SE), Békési Péter, Kelemen Dorián (Pásztó SK), Dömök Enrikó, Pécsi Róbert (Berkenye SE), Pál Gergő (Karancslapujtő KSE), Gál Szilárd (Mohora SE). Bódis Barna (vezetőedző), Bujtár Tamás (másodedző), Szabó Mihály (csapatvezető), Babják Csaba (kapusedző), Takács Ferenc (masszőr). 

A Nógrád Válogatott mérkőzéseit a Nógrádifutball.hu élőben közvetítette az online felületén, így az érdeklődők meg tudták nézni a mérkőzéseket. A torna végén Bódis Barna vezetőedző megköszönte a megyei szövetségnek, a kollégáinak és a játékosoknak a befektetett munkáját, és bizakodva tekintett a jövőre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában