Futsal

2021.12.02. 10:32

Még mindig hibátlanul vezet a Völgyváros SE

Továbbra sem tud hibázni az idei szezonban a Salgótarjáni Völgyváros SE, amely a Nógrád megyei női kispályás pontvadászat mellett a Pest megyei futsalbajnokságban is pontveszteség nélkül áll az élen.

A Salgótarjáni VSE csapata mindhárom mérkőzésén magabiztosan diadalmaskodott

Forrás: Beküldött

Pedig utóbbi küzdelemsorozat múlt vasárnapi, monori fordulójában egy igazi rangadó is várt Bujtár Tamás együttesére, ám a tarjániaknak nem okozott különösebb gondot a találkozó előtt ugyancsak ­veretlen CWarriors Pinkbull legyőzése.

– Nagy gratuláció a lányoknak a hétvégi szerepléshez, újabb fontos pontokat tudtunk szerezni. Az első két mérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk az Amazon SE csapatai ellen, majd a forduló utolsó találkozóján az eddig hibátlan Pinkbull együttesével játszottunk, és nagyon fegyelmezett, jó játékkal, azt gondolom, ezt a rangadót is teljesen megérdemelten nyertük meg. Készülünk az idei utolsó tornára, ahol ismét három nehéz összecsapás vár majd ránk – értékelte csapata hétvégi szereplését az SVSE edzője.

Pest megyei bajnokság, nők, 3. forduló (Monor)

Salgótarjáni VSE–Amazon Foci SE II. 4-1 (3-0)

SVSE: Cseh-Rusz – Bujtár-Bokor, Tóth F., Bali, Kovacova. Csere: Jakab, Takács. Edző: Bujtár Tamás. Gl.: Takács (2), Bujtár-Bokor, Jakab.

Amazon Foci SE I.– Salgótarjáni VSE 0-5 (0-3)

Gl.: Bali (2), Kovacova, Bujtár-Bokor, Tóth F.

Salgótarjáni VSE– CWarriors Pinkbull 3-0 (1-0)

Gl.: Takács, Jakab, Bali.

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában