kosárlabda

2021.11.13. 19:11

Tovább folytatódik a tarjáni kosarasok rossz sorozata

Nem sikerült a pontszerzés a tarjáni kosarasoknak a Nagykőrösi Sólymok ellen.

Nool

Forrás: NMH

Fotó: Sz. P.

Férfi NB I./B, Piros Csoport, 8. forduló

Nagykőrösi Sólyom KE – Salgótarjáni KSE 92-73 (25-11, 23-22, 21-27, 24-13)

Az idei szezon eddig legnagyobb (50 pontos) vereségét követően Nagykőrösre látogatott az SKSE csapata. A bajnoki tabellán mindössze egyetlen hely a különbség a két gárda között, így mindkét együttes joggal bízhatott abban, hogy megszakítja négy, illetve öt mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatát.

A mérkőzést a hazaiak kezdték nagyobb vehemenciával, a negyed közepéig megszerzett tíz pont körüli előnyüket az első játékrész végéig tartani tudták. A folytatásban egyre inkább magukra találó vendégek erejéből egy fej-fej melletti kiegyenlített játékra futotta csupán, a nagyszünetig azonban a kialakult hátrányból már nem tudtak faragni. (48-33).

A harmadik játékrészben még egy fokozattal feljebb tudott kapcsolni a tarjáni alakulat, főként a jó védekezésnek köszönhetően tovább tudták faragni a hátrányukat.

Kilenc pontos hazai előnnyel kezdődhetett el az utolsó felvonás. A vendégcsapat és szurkolói is talán már elkezdtek bizakodni egy idegenbeli siker reményében, ám a hazai Sólymok utolsó erőtartalékait mozgósítva egyértelművé tették, hogy, melyik csapat is volt jobb szombaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában