tájfutás

2021.11.19. 20:21

Salgó Kupát rendeznek a Medves-fennsíkon

Edzőtábor és regionális tájfutó verseny is várja a sportág kedvelőit hétvégén.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A koronavírus miatt kényszerűségből már többször elhalasztott salgótarjáni serdülő- és ifjúsági Európa-bajnokság jövő évi előrendezvényét, az EYOC 2022 nevet viselő hivatalos edzőtábort a hétvégén rendezik meg Salgótarjánban, illetve ennek zárásaként vasárnap délelőtt Salgóbányán a Salgó Kupa regionális tájfutóversenyt.

Az edzőtáborba érkező külföldi korosztályos nemzeti válogatottak egy elektronikus sorsolást követően rajthoz állnak a vasárnap délelőtt lebonyolítandó Salgó Kupán is. A nemzeti csapatok tagjai 10 órától, a Salgó Kupára nevezettek – közte 15 dornyays fiatal – pedig 11 órától rajtolnak el a Medves-fennsíkon a salgótarjáni Fehérvári Zsolt által kijelölt versenypályákra. A rendezvényt lebonyolító Salgótarjáni Dornyay a verseny központját Salgóbányán a Geocsodák Házában alakította ki. A benevezettek jelentkezésük regisztrálását 9 órától tehetik meg, míg a szervezők a Salgó Kupa eredményhirdetését 13.30 órakor szeretnék megtartani.

Címkék#tájfutás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában