Labdarúgás

2021.11.07. 15:30

Hajrában kapott góllal maradt alul a Balassagyarmat

A múlt hetet követően ismét vereséget könyvelhetett el az Ipoly-parti alakulat.

H. H.

A Balassagyarmati VSE (csíkos mezben) csapata idegenben lép pályára

Forrás: NMH

Fotó: (c) Torjay Attila

Erzsébeti SMTK –Balassagyarmati VSE 3-2 (2-1)

Budapest, XX. kerület, Ady Endre u., 150 néző. Vezette: Horváth P. (Dobos D., Pálinkás D.).

ESMTK: Gábor – Nagy M. (Dankó 80.), Póti, Kovács B., Száhl – Markovics, Slezák (Szabó L. 43.), Szilágyi (Horváth 82.), Soós – Turi, Molnár. Vezetőedző: Turi Zoltán.

BSE: Puporka – Koszó, Lami, Benkő-Bíró, Király Á. – Majzik, Nyilas (Lizák 76.), Nagy Tamás, Gergely – Csiki, Kerekes (Kovács D. 46.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Gól: Molnár (2 – 16., 89.), Szilágyi (31.), illetve Majzik (24.), Csiki (60.)-

Sárga lap: Szabó L., Horváth, Kovács B., illetve Gergely, Nagy Tamás, Király Á.

A bajnokság középmezőnyéhez tartozó fővárosi gárda bátran és határozottan kezdte a mérkőzést, és bő negyedóra elteltével, Molnár pontos befejezése jóvoltából előnyhöz jutott. Ám a házigazdák nem sokáig örülhettek az előnynek, mert Majzik a játékrész közepén ügyes megoldással egyenlített. Hamar ocsúdott azonban a pesterzsébeti társaság: Szilágyi góljával ők térhettek nyugodtabban a pihenőre.

A második félidő elején minden energiát mozgósított a vendég legénység, és erőfeszítéseiket Csik révén siker koronázta, sőt, újabb helyzetek adódtak a hazaiak kapuja előtt. Ahelyett azonban, hogy ponttal, vagy pontokkal térhettek volna haza a balassagyarmatiak, a nagy kedvvel játszó Molnár a hajrában feltálalta nekik a feketelevest, így a múlt hetet követően ismét vereséget könyvelhetett el az Ipoly-parti alakulat.

Kiemelt képünk archív fotó!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában