licit

2021.08.10. 17:25

Nehéz helyzetbe jutott családon segítene az SBTC

Az SBTC csapatkapitánya kezdeményezésére árverésre bocsátottak egy dedikált mezt, a bevételből a szélütést kapó takarítónő családját szeretnék segíteni.

B.L.

Sárközi Tamás és a mez, amire licitálni lehet

Forrás: Nool

Fotó: B.L.

Berki Lászlóné évek óta segít az SBTC-nek, több létesítmény tisztaságáért is ő felel, a munkába az egész család besegít neki. Férjével közösen nevelik két gyermeküket, közülük az egyik betegsége következtében születése óta tolókocsi segítségével tud csak közlekedni. Így az apa napi 24 órában róla gondoskodik, a családfenntartó szerepet pedig Ildikó vette át.

Az asszony nemrég azonban agyi infarktust kapott, munkaképtelen lett, táppénzre került, de az orvosa szerint már nem várható javulás az állapotában. Amennyiben elveszíti az állását, valamennyiük megélhetése veszélybe kerül, hiszen a gondozási támogatásból nem lehet fenntartani a családot, pláne az iskola megkezdése után.

Amikor a család helyzetéről tudomást szerzett az SBTC csapatkapitánya, Sárközi Tamás, úgy döntött, hogy megpróbál segíteni rajtuk. Elhatározta, hogy árverésre bocsájtja azt a mezt, amelyet az előző szezon teljes játékoskerete, illetve vezetői dedikáltak, és a bevételt a családnak juttatják el.

Sárközi Tamás és a mez, amire licitálni lehet
Fotó: B.L. / Nool

- Mindenképp segíteni szeretnénk a családnak, ezért a mezre augusztus 31-ig bárki licitálhat a privát címemen, a [email protected]. A kezdő licit 10 ezer forint, licitlépcsőt nem határoztunk meg, remélem, hogy minél nagyobb összeggel tudjuk majd segíteni Ildikóékat. De ezen felül bármilyen segítség jól jön most, aki tud, segítsen nekik – mondta a csapatkapitány.

A licit állásáról a Nool.hu rendszeresen beszámol majd az árverés végéig, és ott leszünk a pénzösszeg átadásánál is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában