sportműsor

2021.08.21. 08:23

Az SBTC együttese hazai pályán, a Balassagyarmati VSE Iváncsán játszik

Hétvégén hazai pályán játszik a Salgótarjáni BTC együttese, míg a Balassagyarmati VSE csapata Iváncsán vendégeskedik az NB III. osztály, 4. fordulójában. Folytatódnak a megyei bajnokságok megmérettetései is.

NMH-összeállítás

A Salgótarjáni BTC (fehér mezben) csapata ismét szeretne pontot szerezni vasárnap hazai pályán

Forrás: NMH/Archív

Fotó: H. M.

NB III. osztály, Keleti csoport, 4. forduló

Salgótarjáni BTC (17.)–Termálfürdő FC Tiszaújváros (6.) Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, vasárnap, 17.30 óra.

Vezeti: Práth D. (Kulcsár D., Juhász Á.)

Az SBTC mindössze egy pontot tudott szerezni az idei szezon első három fordulójában. A hétközi fordulóban nagyarányú, 4–0-s vereséget szenvedtek el szerdán az Eger SE otthonában, amelyet követően a szurkolók bizakodnak, hogy hazai pályán sikerül majd pontot, vagy épp pontokat szerezni a Tiszaújváros gárdája ellen.

Lakatos Béla , a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – A hét folyamán átbeszéltük a korábban történteket. Úgy látom, hogy van javulás, az edzésmunka terén is. Bizakodva várom a hétvégi találkozót, még ha az eddig mutatott teljesítményünk hagy is kívánnivalót maga után. Reméljük, ezzel a mérkőzéssel új fejezet kezdődik, amely eredményesebb lesz a számunkra.

NB III. osztály, Közép csoport, 4. forduló

Iváncsa KSE (17.)–Balassagyarmati VSE (12.)Iváncsa, vasárnap, 17.30 óra.

Vezeti: Héra Cs. (Domján D., Nagy B.)

A Balassagyarmat együttese nem kezdte jól a bajnokságot, hiszen egy félbeszakadt – később újra játsszák – Vác elleni rajtot követően alulmaradt idegenben a Paks második számú csapatának otthonában 3–1-es arányban. A hétközi fordulóban hazai pályán tudtak javítani az Ipoly-partiak, amikor 2–0-s győzelmet könyvelhettek el a Dabas gárdája ellen. Most ismét győzelmi reményekkel utazhatnak a győzelem nélkül, egy döntetlennel a tizenhetedik helyen álló Iváncsához.

Nagy Tibor , a Balassagyarmati VSE vezetőedzője: – Felkészültünk az Iváncsából, de mivel edzőváltás volt, így nem tudjuk, az új vezetővel milyen játékot játszanak majd a hazaiak. Ennek megfelelően a mérkőzés elején alkalmazkodnunk kell az ellenfélhez, míg látjuk, mit is szeretnének. A saját játékunk megvan, így szeretnénk mindenképpen három bajnoki pontot szerezni az összecsapáson.

Megyei I. osztály, 2. forduló

Berkenye SE (10.)–Héhalom SE (15.)Berkenye, szombat, 17 óra.

Palotás SE (8.)–Diósjenő SE (9.)Palotás, szombat, 17 óra.

Unicum FC Mohora (1.)–Bánk-Dalnoki Akadémia (5.)Mohora, szombat, 17 óra.

Építők KC (12.)–Nőtincs SE (7.)Somoskőújfalu, vasárnap, 11 óra.

Szendehely FC (14.)–Silver Tüzép Karancslapujtő KSE (6.)Szendehely, vasárnap, 17 óra.

Érsekvadkerti SE (2.)–Mátraterenye SE (3.)Szügy, vasárnap, 17 óra.

A Rimóc–Pásztó mérkőzés elmarad. A Szécsény VSE csapata szabadnapos.

Megyei II. osztály, 2. forduló

Balassagyarmati SC–Bercel KSK, Mátramindszent SE–Szügy SE, Romhány SE–Mihálygerge SE, szombat, 17 óra. Bátonyterenye SE–Tari SZE, SK Karancsberény–Mátraverebély-Szentkút SE, vasárnap, 17 óra. Szabadnapos: Ipolytarnóc SE.

Megyei III. osztály, Keleti csoport, 2. forduló

Építők II. Somos–Cered VSE, Vizslási SE–Ludányhalászi SE, Őrhalom SE–Varsány SE, szombat, 17 óra. Nógrádmegyer BSE–Kazár KSE, Mátraterenye SE II.–Felsőtoldi Cserhát TSE, Ecsegi SE–Nógrádsipek SE, Karancslapujtő KSE II.–Feláldozhatók SE, vasárnap, 17 óra. Szabadnapos: Karancsalja MSE.

Megyei III. osztály, Nyugati csoport, 2. forduló

Rétság VSE–Dejtár SE, szombat, 17 óra. Bernecebaráti-Kemence–Tereske KSE, Keszegi SE–Nagyoroszi SK, Patak FC–Szügy SE II., Egyházasdengeleg FE–Galgagyörki SE I., Legéndi SE–Felsőpetény SE, vasárnap, 17 óra. Szabadnapos: Ipolyszögi SE. A Kétbodony–Érsekvadkert II. mérkőzést későbbi időpontban rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában