Labdarúgás

2021.06.25. 10:49

Teljesítették a célkitűzést az elért ötödik helyezéssel

A megyei I. osztályban szereplő Palotási SE csapata az ötödik helyen fejezte be a 2020–2021-es bajnoki pontvadászatot. A szereplésről Jele Zoltánt kérdeztük, aki 2018 no­vemberében vette át a csapat irányítását.

Balogh Tibor

Fotós: Illes_Gy.

– Milyen célokat jelöltek meg a csapat számára a szezon elején?

– A vezetőséggel együtt a 4–6. hely valamelyikét tűztük ki célul, amit sikerült is teljesítenünk.

– Miként értékeli az együttes szereplését?

– Egy kiegyensúlyozott bajnokságban masszív csapatot tudtunk alkotni, aminek köszönhető az ötödik hely, de egy kis szerencsével akár a dobogó is meg lehetett volna. Mindenki ellen megvolt az esély a győzelemre, idegenbeli játékunk sokat javult a tavasszal.

– Voltak-e problémák a bajnokság folyamán?

– Természetesen, mint minden csapatnál, a Covid–19 nálunk is bezavart a bajnokságba. Aztán több sérülés, gondolok itt Török Máté lábközépcsonttörésére vagy Kotasz Erik térdszalag­szakadására, valamint munkahelyi elfoglaltságok miatt nagyon ritkán tudtam kétszer ugyanazt a csapatot pályára küldeni.

A Palotási SE csapata (hátsó sor, balról): Jele Zoltán edző, Dallos Dániel, Mladoniczki Dániel, Jambrich Sámuel, Kotasz Erik, Kotasz II. Tibor, Kotasz Gergő, Török Máté, Szabó Mihály egyesületi elnök. Középső sor: Hepp Dominik, Farkas Alex, Tancsik Richárd, Kurcsik Gergő, Jambrich Illés, Szabó Iván Rajmund, Dankó Roland. Első sor: Jambrich Benjámin, Sipos Bence, Hadrik Dávid, Veres Tamás, Jambrich Mózes. A képről hiányzik: Ocsovszki Adrián, Gyurcsek Adrián

– Kikkel volt elégedett, illetve mely játékostól várt többet?

– Nem szeretnék senkit kiemelni vagy elmarasztalni. Sokszor elmondtam a fiúknak az öltözőben, hogy mi csak csapatként tudunk eredményesek lenni, és ez be is bizonyosodott. Nyilván vannak jó képességű játékosaink, kellett is, hogy valaki hozza magát. Azonban bármilyen jó egyéni teljesítmények voltak, ezek mögött mindig ott volt a többi játékos, azaz a csapat, és ennek köszönhető a kiegyensúlyozott teljesítmény.

– Melyik csapatrész nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt?

– Talán a középpályával és a védelemmel picit elégedettebb voltam. Mint fentebb említettem, a problémák a csatárainkat sújtották, ezért úgy gondolom, hogy ebben a csapatrészben több maradt, de le a kalappal az egész gárda előtt a hozzáállásuk és az eredmények miatt.

– Kik segítették a csapat munkáját?

– A vezetésnek és elnökünknek, Szabó Mihálynak szeretném megköszönni a segítséget, akik mindig arra törekedtek, hogy minél jobb körülmények között tudjunk készülni a bajnoki mérkőzésekre és a „harmadik” félidőre. Köszönöm a csapatnak ezt a két és fél évet! Jó egészséget és nagyon sok sikert kívánok mindenkinek!

Gólszerzők

11 gólos: Török Máté. 10: Dallos Dániel. 9: Jambrich Sámuel János. 8: Ocsovszki Adrián, Veres Tamás. 7: Tancsik Richárd. 2: Jambrich Benjamin, Kotasz II. Tibor. 1: Hadrik Dávid, Kurcsik Gergő, Mladoniczki Dániel, Sipos Bence. Stark János (Építők KC, öngól, 11. forduló), Hegedűs Ádám (Építők KC, öngól, 22. forduló).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában