eb2020

2021.06.13. 10:15

Nem bízik kedvenc válogatottjában az SBTC utánpótlásedzője

Ezúttal Sebestyén Szilárd, az SBTC U17-es és U19-es csapatának edzőjét kérdeztük az Európa-bajnoksággal kapcsolatban.

B.L.

Sebestyén Szilárd (jobbra) a magyar-ír meccset a helyszínről szurkolta végig

- A spanyol a kedvenc csapatom, de nem hiszem, hogy most kimagasló eredményt érnének el. A belgák mindig titkos favoritnak számítanak, csak valahol mindig megbotlanak. Úgy gondolom, mellettük a németek és a franciák kerülhetnek ki végső győztesként, de akár az angoloktól is sokat várhatunk – vázolta az esélyeket Sebestyén Szilárd, akit a magyarokról is kérdeztünk.

- Azt várom a magyar válogatottól, hogy nehezítsék meg a csoportellenfelek dolgát, ha pedig a pontszerzés is összejönne, ismét olyan eufória lehetne az utcákon, mint öt évvel ezelőtt volt, amikor megnyertük a csoportot. Ez a labdarúgás megítélésén is sokat segítene – mondta az utánpótlásedző, aki például a magyar-ír felkészülési meccset is a lelátóról szurkolta végig.

- Szerettünk volna elmenni a magyarok Eb-meccseire, de már nem tudtunk jegyet szerezni, így kerthelyiségekben a barátokkal, ismerősökkel együtt nézzük majd az összecsapásokat – tette hozzá a fiatalok felkészítéséért felelős szakember.

Sebestyén Szilárd (jobbra) a magyar-ír meccset a helyszínről szurkolta végig

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában