ökölvívás

2021.06.26. 17:37

Arany, ezüst- és bronzérmet is elhoztak az egri megmérettetésről a nógrádi bunyósok

Négynapos torna keretében rendezték meg nemrég Egerben az Utánpótlás Magyar Kupát, ahol a salgótarjániak is szorítóba léptek.

B. L.

Botos Tibor (balról), Oláh Géza, Oláh Balázs és Oláh Gergő

Forrás: NMH

A Salgótarjáni Boksz SE ezúttal két versenyzőt nevezett. A serdülők 80 kilós küzdelmeiben érdekelt Oláh Balázsra a döntőben tatabányai ellenfél várt, és bár a nógrádi bunyós nagyon akart, küzdött, nem tudott riválisa fölé kerekedni.

Csapattársára, a junior Oláh Gézára (46 kg) könnyebb feladat várt, az aranyéremért egy vecsési fiút kellett legyőznie. Már az első menetben rá kellett számolni Botos Tibor és Oláh Gergő tanítványának ellenfelére, akinek az edzője ezt követően be is dobta a törülközőt. A salgótarjániak büszkeségének győzelme egyben azt is eredményezte, hogy egy moszkvai tornára is meghívták, előtte pedig egy válogatott összetartáson is részt vehet.

Botos Tibor (balról), Oláh Géza, Oláh Balázs és Oláh Gergő | Fotó: NMH

Egerben a zagyvapálfalvai Oláh Boksz SE is kötelek közé küldött egy fiatalt. Krupa Renátó (52 kg) első nagy versenye volt a kupaküzdelem, és egy elég erős ellenféllel szemben kapott ki, ezzel bronzot szerezve. Edzője, Oláh Kálmán szerint tanítványának még sok edzésre van szüksége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában