Labdarúgás

2021.04.28. 13:21

Idegenben lép pályára az SBTC és Balassagyarmati VSE is

Hétközi fordulót rendeznek szerda délután az NB III. osztály Keleti csoportjában. A Salgótarjáni BTC és a Balassagyarmati VSE is idegenben lép pályára.

NMH-összeállítás

Fotós: Hegedűs Márk

Fotós: Hegedűs Márk

NB III. osztály, Keleti csoport, 32. forduló

Kisvárda II. (8.) – Salgótarjáni BTC (13.)Kisvárda, zárt kapuk mögött, szerda 17 óra. Vezeti: Mencsik L. (Hovanecz M., Lovas N.)

Szerda késő délután Kisvárdára látogat az SBTC együttese. A házigazdák felemás teljesítményt nyújtanak az elmúlt hetekben, így kiszámíthatatlan a mérkőzés végkimenetele. Az biztos, hogy Lakatos Béla csapata pontokért utazik a nyolcadik helyezett otthonába, amely feladat nagyon nehéznek tűnik a számukra. A Stécének minden pontra szüksége van a bennmaradásért folytatott küzdelemben, így ismét küzdeni akarásból kell vizsgáznia a fekete-fehér játékosoknak.

Lakatos Béla, az SBTC vezetőedzője: – Fontos, hogy győztes mérkőzés után utazhatunk Kisvárdára, ahol egy nagyon jó csapattal mérkőzhetünk majd meg. A hazaiak agresszív és kifejezetten jó játékot játszanak. Nekünk a saját céljaink elérése érdekében, minden összecsapásra úgy kell készülnünk, hogy pontot vagy pontokat akarunk szerezni, így lesz ez most is. Kíváncsian várom, hogy mennyi visszajátszó lesz az ellenfélben, hiszen az elmúlt két mérkőzésükön két teljesen más csapattal álltak fel. Nehéz összecsapás elé nézünk, de megpróbálunk meglepetést okozni.

Az SBTC (fehér) egy magabiztos győzelem után utazik Kisvárdára
Fotó: H. M. / NMH/Archív

Tiszakécskei LC (1.) – Balassagyarmati VSE (4.)Tiszakécske, zárt kapuk mögött, szerda, 17 óra. Vezeti: Borbás B. (Flinta Z., Minda G.)

A tavaszi szezon egyik legkomolyabb feladata vár kora este a Balassagyarmati VSE legénységére. Pallagi Botondék a listavezető Tiszakécske otthonába látogatnak. Bizonyára emlékeznek még a szurkolók arra a néhány évvel ezelőtti esetre, amikor a két gárda az NB III.-as felkerülésért vívott csatában csapott össze, és ott az Ipoly-partiak ugyan elvéreztek, de aztán a szerencsének köszönhetően mégis egy osztállyal magasabban folytathatták. Ősszel nagy küzdelmet vívott a Kövi Pál Sportközpont gyepén a két rivális gárda, és kemény ütközetben csikarták ki az 1–0-s győzelmet a vendégek. Most is ők tűnnek esélyesnek, ám a házigazdák teljesítménye a közelmúltban eléggé ingadozó volt, a legutóbbi két alkalommal mindössze egyetlen pontot szereztek, míg a nógrádi kék-fehérek biztató mutatókkal rendelkeznek, a játékosok duzzadnak az önbizalomtól, és az utolsó csepp vérükig harcolnak a pályán, azaz könnyedén előfordulhat, hogy pontot vagy pontokat csennek el a csoportbajnoki címre törő vetélytárs otthonából.

Nagy Tibor, a BSE vezetőedzője: – Aligha kell hangsúlyoznom, mi mindenhova nyerni megyünk, és ez most sincsen másképp. Hétfőn pihentek a fiúk, és igyekszünk minél frissebb állapotba hozni őket. Szita Bence vasárnap egy félidőt bírt, az ő játékára nagyon számítunk, ám úgy tűnik, Kamarás hosszabb időre kiesett. Ugyanazzal a lelkes, odaadó, végletekig küzdő harcmodorral, ami eddig jellemezte a srácokat, sikert arathatunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!