Labdarúgás

2021.02.21. 18:29

Idegenben tudott győzni a Szécsény VSE

Három mérkőzést pótoltak hétvégén a megyei I. osztályban. Minden összecsapás műfüves játéktéren lett megrendezve.

Hatalmas küzdelemben tudta megszerezni a három bajnoki pontot a Szécsény (sárgában)

Megyei I. osztály, pótolt mérkőzések, 1. forduló:

Mátraterenye SE – Rimóc SE 4–1 (2–0)

Hatvan, zárt kapuk mögött.

Vezette: Gecse Z. (Nagy S., Pál A.)

Mátraterenye: Oláh Tibor – Babka, Oláh Teofil, Miklós, Kerényi, Horváth (Znamecz, 46.), Adorján (Határ, 73.), Bujtár, Novota, Bozó (Nagy, 63.), Kovács. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Rimóc: Csábi – Rácz R., Kőműves, Balázs A. (Bangó Renátó, 68.), Balázs L., Bangó Rómeó (Szoldatics, 79.), Nagy, Rácz I., Ódor, Rohácsi, Molnár. Edző: László Lóránd.

Gl.: Babka (9., 72.), Kovács (41.), Adorján (68.), ill. Balázs L. Sárga lap: Adorján, ill. Molnár.

Bujtár Tamás: – Jól kezdtük a mérkőzést és jöttek sorba a helyzetek, viszont az utolsó passzoknál sajnos pontatlanok voltunk, így a sok helyzetből csak két gólt tudtunk szerezni. A második félidőben már közel sem nyújtottuk azt a teljesítményt, amit az elsőben. Ezen javítanunk kell a későbbiekben. Úgy gondolom, hogy a játék képe alapján megérdemelten nyertünk. Sok sikert kívánok a rimóci csapatnak a bajnokságban.

László Lóránd: – Jó játékvezetés mellett, a hatalmas egyéni hibáinkat könyörtelenül kihasználta a Mátraterenye. A játékosok hozzászólásával elégedett voltam, ma ennyi volt a csapatban, dolgozunk tovább. A Terenyének köszönjük a vendéglátást, további sok sikert kívánok nekik a folytatásban.

5. forduló:

Diósjenő SE –Szécsény VSE 1–2 (0–1)

Diósjenő, zárt kapuk mögött.

Vezette: Nyerges K. (Balázs Z., Kiss T.)

Diósjenő: Szaszovszki – Pincze (Varga, 66.), Kapa, Csabuda (Oláh, 78.), Pálinkás, Krajcsek, Monostori A., Németh, Haljárszki, Dudás, Bőgér (Monostori L., 75.). Edző: Eőry Tibor.

Szécsény: Csampa – Farkas (Rónai, 46.), Molnár, Pityi, Velki, Bene, Csuka, Csizmadia (Gyenes, 75.), Horváth, Kovács. Edző: Kelecsényi Gábor.

Gl.: Oláh (90.), ill. Kovács (6., 93.). Sárga lap: Németh, Monostori A., Eőry, ill. Molnár, Bene, Rónai, Gyenes.

Eőry Tibor: – A mérkőzés elején magunkat hoztuk olyan hátrányba, amelyet követően csak erőlködtünk, de a játékunkban nem volt elképzelés. Egyre jobban kitámadtunk, amelynek köszönhetően az ellenfelünk gyors ellentámadásokat vezethetett. A végén sikerült kiegyenlítenünk, amelyet követően egy eladott labdából megindulva, a vendégek megszerezték a győztes találatot. Gratulálok az ellenfélnek, mi pedig próbáljuk majd kijavítani a hibáinkat.

Kelecsényi Gábor: – Sajnos nem jó előjelekkel indultunk a mérkőzésre, hiszen több hiányzónk is volt. A meccsen a hazaiak sok előreívelését mi labdaszerzésekkel, továbbá gyors előrejátékkal kompenzáltuk, amiből több helyzetünk volt. A csapat végig egységesen és fegyelmezetten játszott, így nagyszerű győzelmet aratott.

Hatalmas küzdelemben tudta megszerezni a három bajnoki pontot a Szécsény (sárgában)

12. forduló:

Érsekvadkert SE – Karancslapujtő KSE 0–3 (0–1)

Balassagyarmat, zárt kapuk mögött.

Vezette: Kis Zs. (Chikán P., Kalmár P.)

Érsekvadkert: Deme – Fábián (Dávid, 46.), Varga M., Szabó, Bozsó (Lővei, 78.), Keresztes (Szenográdi, 50.), Varga F. (Balga K., 70.), Balga M., Balga L., Pistyúr (Vachó, 65.), Holman. Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Karancslapujtő: Egyed – Romhányi, Zsély B. (Pingiczer, 85.), Bodor (Gyarmati, 84.), Kovács, Baranyi, Ajtai, Oláh (Banka, 63.), Czigler (Zsély D., 83.), Lavrik, Pál. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Gl.: Romhányi (35.), Ajtai (50.), Lavrik (82.). Sárga lap: Balga M., ill. Zsély B., Ajtai, Baranyi, Bodor, Czigler.

Szenográdi Péter: – A nagyon gyenge játéknak ez lett az eredménye. Megérdemelt vendég siker született. Gratulálok a Karancslapujtőnek.

Romhányi Tamás: – Megfelelő létszámban érkeztünk a mérkőzésre, és nagyon jó felfogásban játszottunk. Amit elterveztünk, azt szinte a meccs végéig meg tudtuk valósítani. Minden pályára lépő játékosom parádésan játszott. Egy komoly csapatot sikerült ma két vállra fektetnünk, egy igazán meggyőző játékkal. Gratulálok a csapatomnak, a vadkertieknek pedig további sok sikert kívánok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában