Labdarúgás, megye 1.

2021.01.28. 10:42

Erősítenék a gárda fizikumát, összehoznák a csapatrészeket Nőtincsen

A megyei I. osztályban az újonc Nőtincs együttese a kilencedik helyen fejezte be a 2020–2021-es bajnokság őszi szezonját. Két mérkőzésük elmaradt. A szereplésről Nyikos Józsefet kérdeztük, aki 2019 augusztusától irányítja a csapatot.

Balogh Tibor

– Milyen célokat jelöltek meg a csapat számára?

– A csapat számára a cél, hogy minél jobb helyen végezzen a bajnoki pontvadászatban.

– Miként értékeli az együttes szereplését?

– Ha osztályzatot kellene adnom, akkor közepes. Sajnos kétarcú volt a társaság az őszi szezonban.

– Voltak-e problémák a bajnokság folyamán?

– Probléma elsősorban a sok sérült miatt volt.

– Kikkel volt elégedett, mely csapatrész nyújtotta a legjobb teljesítményt?

– A csapatrészek az őszi szezonban nem működtek megfelelően. Tehát itt az elkövetkező időben lesz majd mit csiszolni. Azonban Bánáti Gergővel, Hajdú Istvánnal és Nagy Bencével elégedett voltam, jó teljesítményt nyújtottak.

– Kik segítették a csapat munkáját?

– Az együttes sajnos nem kap segítséget, mindent önerőből oldunk meg. Szerencsére jó mentalitású a csapat a pályán, és azon kívül is. Ez mindenképpen dicséretes.

– Mikor kezdték a felkészülést, mik lesznek a fő feladatok?

– A felkészülés január 5-én kezdődött. Cél az együttes minél jobb erőbe hozása és a csapatrészek összehangolása.

A Nőtincs csapata (hátsó sor, balról): Nagy Bence, Hajdú István, Makkai Máté, Sírkó János, Bánáti Gergő, Nyikos József edző, Nógrádi Ádám, Kiss Dániel, Hugyecz Róbert egyesületi elnök, játékos, Matyóka Ferenc. Első sor: Rácz Márk, Gyuricza Gergő, Szunter Csaba, Dancsó Viktor, Molnár Mátyás, Somogyi Tamás, Kovács Kristóf, Árva Zsolt. A képről hiányzik: Tamis András, Keresztes Máté

A számok tükrében

9. Nőtincs 13 4 3 6 20–23 15

Mérkőzésről mérkőzésre

1. forduló: Nőtincs–Héhalom 3–1. 2.: Rimóc–Nőtincs 0–3. 3.: Nőtincs–Érsekvadkert 1–1. 4.: Építők KC–Nőtincs 3–0. 5.: Nőtincs–Pásztó 1–1. 6.: Szendehely–Nőtincs 4–2. 7.: Nőtincs–Szécsény 3–0. 8.: Palotás–Nőtincs 3–2. 9.: Nőtincs–Berkenye 1–2. 10.: Karancslapujtő–Nőtincs 5–1. 11.: Nőtincs–Unicum FC Mohora 1–0. 12.: Diósjenő–Nőtincs 1–1. 13.: Nőtincs–Mátraterenye 1–2. 14.: Héhalom–Nőtincs – elmaradt. 15: Nőtincs–Rimóc – elmaradt.

Gólszerzők 14 gólos: Bánáti Gergő. 3: Szunter Csaba. 2: Hajdú István. 1: Dancsó Viktor.

Magyar Kupa Megyei selejtező. 1. forduló: Építők KC–Nőtincs 2–3 (0–1). 2.: Mátraterenye–Nőtincs 2–0 (1–0).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!