Labdarúgás

2021.01.25. 17:28

A BSE és az SBTC csapata is edzőmérkőzést játszott

A Balassagyarmati VSE és a Salgótarjáni BTC együttese is felkészülési mérkőzést játszott idegenben hétvégén.

NMH-összeállítás

Felkészülési mérkőzések:

Eger SE (NB III.) – Balassagyarmati VSE 3–0 (1–0)

Eger, Felsővárosi Sporttelep, zárt kapuk mögött.

BSE: Iváncsics – Tóth O. (Molnár, 46.), Benkő-Bíró,Lami, Fejes (Király Á., 46.), Pallagi (Erdélyi, 46.), Kovács (Gálfi, 46.), Rebők (Kicsi, 46.), Klinger (Nagy, 46.), Pécsi (Király O., 46.), Szita (Kamarás, 46.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Hétvégén az Eger SE vendégei voltak a balassagyarmatiak. A vendégek nem tudták megnyerni a mérkőzést, ez kapcsán Nagy Tibor vezetőedzőt kérdeztük.

– Mennyire elégedett az Eger ellen mutatott teljesítménnyel?

– Részemről nem volt elvárásom a csapattól, mert ebben az időszakban még a fizikális felkészülés az elsődleges a számunkra. Egy edzéssel felérő mérkőzést szerettünk volna játszani, amely a célnak megfelelt. Keressük az új játékosok megfelelő helyét, ahol majd a legjobban tudják szolgálni a csapategységet. Az utolsó három hétben kezdjük majd el a taktikánk felépítését és annak gyakorlását, amelyet követően már az eredményesség lesz a célunk.

– Miben szeretne javulást látni a következő edzőmeccsen?

– Voltak hibáink, amelyeket majd kijavítjuk, ha itt lesz az ideje. Pillanatnyilag a legfontosabb ebben az időszakban, hogy minden nap elfáradjanak a játékosok az erőnléti edzéseken. Ha az állóképességük eléri a megfelelő szintet, akkor majd jöhet a többi.

 

Energia SC Gyöngyös (megyei I.) – Salgótarjáni BTC 1–3 (1–2)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, zárt kapuk mögött.

SBTC: Puporka (Végh, 46.) – Bakos (Fésűs, 46.), Nemes (Nagy, 70.), Juhász (Simó A., 46.), Bocsi (Simó L., 46.), Hegedűs (Bakos, 70.), Nagy (Gyetvai, 46.), Köböl (Szeles, 46.), Bata (Fülöp, 46.), Sárközi (Boros, 46.), Tarlósi M. (Horváth, 46.). Vezetőedző: Lakatos Béla.

Gl.: Bakos (öngól), ill. Madarasi (öngól), Tarlósi M., Horváth.

Az SBTC csapata szintén idegenben játszott edzőmérkőzést a hétvégén. A salgótarjániak Gyöngyösre látogattak, ahol a megyei I. osztályt veretlenül vezető Energia SC ellen léptek pályára. A győzelemmel zárult mérkőzésükről Lakatos Béla vezetőedzőt kérdeztük.

– Az elvárásainak megfelelően teljesítettek a hétvégén?

– Helyenként sikerült megvalósítanunk, amit a héten gyakoroltunk. A védekezésünk jól működött, hiszen az ellenfelünknek alig volt lehetősége. Az előre játékunkon még van mit csiszolni, hiszen rengeteg támadást vezettünk, de több alkalommal még kapura lövéssel sem tudtunk befejezni. A tétmeccseken nem lesz ennyi lehetőségünk, így a helyzetkihasználásunkat is javítanunk kell.

Ezek is érdekelhetik