futsal

2020.03.22. 09:09

Három éremmel tértek haza Gyöngyösről a gyarmatiak

A balassagyarmati Talent 2019 Sportegyesület az elmúlt évben alakult.

Fő profilja – a judo és úszásoktatás mellett – a futsal. Az egyesület részt vesz a 2019-2020-as évad Bozsik programjában az U7, U9 és U11-es korosztályokkal. Továbbá elindultak a tavaly novemberében kezdődött Heves megyei futsalbajnokságban is, ahol U11 és U13-as leány, valamint az U11-es fiú focisták szerepeltek. Olyanok vettek részt az említett tornákon, akik még nem rendelkeztek sehol játékengedéllyel. Ők többségében a Nyitnikék Óvoda, a Balassagyarmati Dózsa György Általános Iskola és a Kiss Árpád Általános Iskola ovisai, tanulói. Szintén a Heves megyei futsalbajnokságba indultak az U13 és U15-ös fiúcsapatok, akik a BSE Palóc Farkasok igazolt nagypályás játékosai is.

A Talent U13-as győztes fiúcsapata (hátsó sor, balról): Koleszár Krisztián, Naszály Aladár edzők, Horváth Gergő, Hornicsek Márk Ferenc, Szerémi Roland, Skerlec Leonard, Mohácsi László edző. Első sor: Janzsó Gergő, Telek Sebestyén, Dombóvári Áron, Varga Bálint

A napokban ért véget a Heves megyei futsalbajnokság. A Gyöngyösön rendezett döntőkben az egyesület három korosztályos csapata is a dobogón végzett.

Az U11-es leányok (Rébeli-Szabó Jázmin, Scheidel Sára, Téti Nóra, Deák Hanna, Rados Édua, Nagy Anna, Vas-Borosi Eszter. Felkészítő: Hugyecz Istvánné) a harmadik helyen végeztek, és elnyerték a legsportszerűbb csapatnak járó díjat is. Az U15-ös fiúk (Mindszenty Máté Gábor, Molnár Máté, Koplányi Viktor, Rados Félix, Szerémi Roland, Tóth Miksa, Petrás Bence, Nyírjei Soma, Brezovics András Gábor, Mócz Ábel, Mátyás Tamás, Varga Ábel, Venczel Márton. Edzők: Mohácsi László, Koleszár Krisztián, Naszály Aladár) másodikként zártak. Az U13-as fiúk pedig remek teljesítménnyel az első helyet szerezték meg.

- Nagy öröm számunkra, hogy három korosztályos csapatunkkal is sikerült elérnünk a dobogós helyezéseket. Elsősorban azt szeretném kihangsúlyozni, hogy az elmúlt félévben az egyesület tagságának és edzőinek sikerült áldozatos munkával megteremteni a minimális feltételeket. Felkészíteni és versenyeztetni tudtuk azokat a kis focistáinkat is, akik még nem rendelkeztek sehol játékengedéllyel és nem sportoltak egyetlen egyesületben sem. Nagyon örültünk annak, és egyúttal köszönjük, hogy eredményesen tudtunk együttműködni a BSE Palóc Farkasok vezetőivel és edzőivel. Örömteli, hogy ezeket az ügyes, amúgy már nagypályán a Farkasoknál együtt játszó U13 és U15-ös srácokat kicsit „speciális” futsaljátékra készíthettük fel, a helyezések és a mutatott játék szerint is sikeresen. Bízunk abban, hogy ez az aktív és szervezett „futsal” teremidőszak, amit velünk töltöttek a srácok, segítette az egyéni fejlődésüket, és kicsit hozzájárulhattunk a csapatfejlődésükhöz is. Nem utolsósorban, szeretném megköszönni a szülők támogatását és hozzáállását, azt, hogy a gyermekeiket elhozták hozzánk, ránk bízták és segítségünkre voltak mindenben – adott értékelést Mohácsi László, az egyesület elnöke, edzője.

Címkék#futsal
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!