akadályverseny

2019.07.13. 10:34

Mindenki kalóznak érezhette magát a Robinsonon

Újabb különleges akadályfutó versenyt rendezett a salgótarjáni Palóc Roham elnevezésű formáció, ezúttal a szécsényi Robinson Szigetekre várták a kihívást kereső futókat.

B.L.

Forrás: NMH

Fotós: L.B.

A tavaly őszi SalGO jótékonysági futamot követően már rendeztek IndiGO-s színes futást, és Mikulás-futást is. Immáron mint a Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület Palóc Roham Extrém Akadályfutó szakosztálya szervezik a rendezvényeket, és a Palóc Roham Egyesület is bejegyezték már. A fő profiljuk a segítség, összefogás, sportolás.

Pár hónapja érkezett a felkeresés, hogy segítsenek megszervezni a Robinson Szigeten alakuló akadálypályára egy jó kis versenyt, amit örömmel elfogadtak. A koncepciót a helyszín és a nemrég átadott akadályok különlegessége és az exkluzivitása adta, a téma a kalózok élete volt.

A versenyt követően a friss kalózok is elismerően nyilatkoztak a megmérettetésekről, amelyet remek szervezés és családias hangulat jellemzett. Egyeseknek a tériszonyt és néhol halálfélelmet leküzdve, barátok biztatásával és segítségével sikerült teljesíteniük a versenyt. Minden erejükre szükségük volt az indulóknak, hogy abszolválni tudják az ötletes kihívásokat.

Az amatőröket ezúttal nem jutalmazták külön, de ebben a kategóriában indult a rutinos akadályfutó, Tóth Ádám is, aki valósággal átrobogott az akadályokon.

Eredmények.

Profik, női: 1. Danyi Diana, 2. Bíró Renáta, 3. Barta Réka. Férfi: 1. Darnyik Márk Norbert, 2. Krisztián Balázs, 3. Szimicsevics László.

Kis gyerekek: 1. Horváth Lóci. Nagy gyerekek: 1. Papik Zétény, 2. Varga Botond, 3. Józsa Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában