Labdarúgás

2019.02.13. 13:23

A tarjáni városrészek csapnak össze

Jó körülmények között, teremben focizni sokaknak természetes, míg a salgótarjáni városszéleken lakó fiataloknak viszont nagyon ritkán elérhető.

D. M. G.

Jó lehetőséget biztosít a gyerekek számára az V. Városrészek Labdarúgótornája, amelyet hat gyerek csapat részvételével rendeznek meg szombaton a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban. A baglyasaljai diákotthon, a Forgách-Somlyó (Dornyay Béla Tagiskola), az Acélgyári út (Petőfi Sándor Tagiskola), a Gorkij-lakótelep (Arany János Tagiskola), a Zagyvapálfalva (Uzoni Péter Gimnázium és Általános Iskola), továbbá a Kemerovó-lakótelep (Kodály Zoltán Tagiskola) száll versenybe a kupáért.

A reggel 8 órakor kezdődő sporteseményen három női együttes (a Dorogháza, a Buják és a Salgótarjáni Ördöglányok) is pályára fog lépni.

A megmérettetésen 13 órától Nógrád megyei első- és másodosztályú felnőttférfi-labdarúgócsapatok lépnek pályára. Az A csoportban az Építők KC, a Zagyvarónai SE, az SBTC U19, míg a B jelű négyesben a Karancslapujtő KSE, a Mátraterenye SE, a Cered VSE és az S-Metal mérkőznek meg egymással az Építők Kupán.

Az Építők KC Forgách Sport Club rendezvénye lehetőséget ad a fiataloknak a futballozásra és a felnőttcsapatoknak segítséget szolgáltat a felkészülésükben a tavaszi szezont megelőzően.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában