Labdarúgás

2018.03.23. 13:59

Hamarosan rajtol a kispályás szezon

Kedden megtartották a salgótarjáni kispályás labdarúgó-bajnoksággal kapcsolatos értekezletet a szervezők és a csapatvezetők.

L. A.

A városi sportcsarnok tanácstermében 23 csapatvezető volt jelen a megbeszélésen, 7-en korábban jelezték távolmaradásukat, míg a korábban jelentkezett együttesek közül egy volt, amelyik nem képviseltette magát. Idén három csoportban küzdenek majd egymással a csapatok, amelyek során ismét lesz egy egyelőre 11 csapatos „profi” osztály, amelyben korlátlanul játszhatnak nagypályás játékosok. Emellett két 10-es „amatőr” csoport került kisorsolásra – itt csak 40 év feletti nagypályás és teljesen amatőr játékosok szerepelhetnek –, egy erősebb és egy gyengébb. A megbeszélésen döntöttek a csapatvezetők több apróbb, de annál fontosabb szabályról. Egyik legfontosabb, hogy nagypályás játékosnak az számít, aki 40 év alatti és a kispályás bajnokság kezdetét követően szerepel nagypályás csapat jegyzőkönyvében. Az amatőr játékosok és akik a bűvös negyvenes korhatárt betöltötték, akár mindkettő bajnokságban szerepelhetnek egy-egy csapatban. A salgótarjáni kispályás labdarúgó-bajnokság tervezett kezdési időpontja április 9., amennyiben az időjárás is kegyes lesz a szervezőkhöz és a benevezett együttesekhez.

A „profi csoport várható mezőnye:

Reklám Press, S-Metal, Elements, Rózsaszín Párduc, III. Félidő, Gold Team, Fekete Sasok, NG Welding, Balu Team, Városháza, Egy Gól SE.

Az „amatőr” I. csoport várható mezőnye:

Fort Bau Kft., SZÉF AFC, Laver, Buborék Boys, De Los Rios, STF 85, Botafogo, Rio Cafe, Amstel, Fortuna.

Az „amatőr” II. csoport várható mezőnye:

Marketing Klub, Wamsler, Barátok Közt, VGÜ, Pintér FC, Csicsman Team, Zagyvapálfalva, Hugo Boss, MTSE Senior, NGW Gerendás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában