Teremlabdarúgás

2018.03.10. 10:47

Az SBTC Öregfiúk győzött a viadalon

K. F.

A Balassagyarmati öregfiúk labdarúgócsapata a napokban rendezte meg tornáját, melyet a 2012. év augusztusában elhunyt egykori elnökük, Horváth Béla emlékére már hatodik alkalommal szerveztek meg. Horváth Béla évtizedeken keresztül dolgozott Balassagyarmat sportjában. Munkája során többek között sportfelügyelőként, a városi sportegyesület elnökeként, a városi sportintézmények vezetőjeként, majd nyugdíjba vonulását követően a teniszegyesület elnökeként tevékenykedett. A mérkőzések előtt egyperces gyászszünettel emlékeztek a jelenlevők a névadó mellett korábban elhunyt csapattársaikra, valamint az SBTC korábbi kiváló labdarúgójára, a 2017 nyarán elhunyt Kriskó Lajosra.

A négycsapatos torna huszonöt perces mérkőzései során színvonalas, sportszerű találkozókat láthattak az érdeklődők, s nagyon jó, tényleg a labdarúgásról szóló hangulatban zajlott a torna, melyen az SBTC csapata első alkalommal vett részt.

Az első meccsükön egy góllal nyertek a Csitár ellen. A balassagyarmatiak ellen négy perccel a vége előtt még döntetlen állás volt, de a Stécé nyert. Az eredményhirdetés során a győztes csapat a torna névadójának özvegye, Horváth Béláné által felajánlott serleget vehette át. A csapatok és a különdíjasok, az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága és a Balassagyarmati öregfiúk csapattagjai dr. Muhari Géza orvosigazgató-főorvos és Csábi István igazgató, elnökségi tagok által felajánlott díjakat, ajándékokat vehettek át.

Eredmények

Balassagyarmati Öregfiúk–Nagyoroszi öregfiúk 2–1. Gl.: Dr. Muhari, Ruzsin (öngól) illetve Gál J., SBTC öregfiúk–Csitár öregfiúk 1–0. Gl.: Garai Cs., Balassagyarmat–Csitár 1–0. Gl.: Koplányi A., SBTC–Nagyoroszi 5–0. Gl.: Garai Cs., Gyetvai L., Oláh B., Sági L., Szojka F., SBTC–Balassagyarmat 2–0. Gl.: Jenei, Stark J., Csitár–Nagyoroszi 4–3. Gl.: Vaskor, Baráz, Komjáti, Csernyik, ill. Varga I. (2) Makkai J.

A torna végeredménye: 1. SBTC 9 pont, 2. Balassagyarmat 6, 3. Csitár 3, 4. Nagyoroszi 0. Különdíjasok. A legjobb kapus: Kovács János (Csitár). A legjobb mezőnyjátékos: Stark János (SBTC). A legjobb védőjátékos: Molnár József (Balassagyarmat). A torna gólkirálya: Garai Csaba (SBTC) és Varga István (Nagyoroszi).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában