Teremfoci

2018.01.26. 14:23

Befejeződött a salgótarjáni teremtorna, a SZÉF diadalmaskodott

Az elmúlt hétvégén befejeződtek a salgótarjáni teremtorna küzdelmei, így a csapatok már a salakos szezonra készülhetnek.

Langa Attila

A SZÉF AFC nyerte meg a terembajnokságért járó trófeát Salgótarjánban, miután a döntőben 5–4-re legyőzték a Laver együttesét. Félidőben már 5–0 állt az eredményjelzőn, de a Laver rákapcsolt és a helyzeteit sorra elpuskázó ellenfelükkel szemben sorra rúgták a gólokat. Egyenlíteniük már nem sikerült, így maradt számukra az ezüstérem. A bronzmérkőzésen a Fort Bau Kft. csapata tudott felülkerekedni a Buborék Boys gárdáján, egy végsőkig kiélezett, közönségszórakoztató mérkőzésen. Az ötödik helyért nem rendeztek összecsapást, mert az S-Metal együttese nem tudott kiállni az STF 85 ellen.

– A bátonyterenyei terembajnokságon a tarjánival szinte egy időpontban kell pályára lépnünk, így a létszám­hiányos csapatunknak sajnos úgy kellett döntenie, hogy nem lépünk pályára a helyosztón. – mondta Babják János, az S-Metal csapatvezetője. A torna végelszámolásakor a hetedik helyezést a Sport Café szerezte meg, a Plató FC együttesét megelőzve.

A kilátogatók több héten keresztül jól szórakozhattak, bár sokak szerint a „kritikán aluli” játékvezetés sok esetben befolyásolta a mérkőzések végkimenetelét. A sípmestereket pozitív és negatív véleménnyel illették szinte az egész torna folyamán. Az utolsó játéknapon megrendezték a Dupák Gábor-emlékmérkőzést is, amelyen a Városháza csapata mérkőzött meg a Dupák Gábor Barátai Team együttesével. A döntőt követően került sor az ünnepélyes eredményhirdetésre, ahol díjazták a legjobban teljesítő együtteseket. A szervezők az idei tornán is osztottak különdíjakat, amelyeket a legjobb mezőnyjátékos, kapus és a gólkirály kapott.

 

7–8. helyért: Plató FC–Sport Café 4–8. Gl.: Botos A. (2), Budai Á., Marosvölgyi P., ill. Baranyi L. (2), Balázs Gy. (2), Sándor N. (2), Dobos S. (2).

5–6. helyért: STF85–S-Metal 3–0 (játék nélkül).

Bronz­mérkőzés: Buborék Boys–Fort Bau Kft. 3–4. Gl.: Holló J., Kovács V., Ornyik R., ill. Chován P. (2), Muzsik S., Palkovics Zs.

Döntő: Laver–SZÉF AFC 4–5. Gl.: Paczári R. (2), Szabó T. (2), ill. Forgó P. (2), Garai Cs., Gyetvai L., Palaticzki Sz.

Különdíjat kaptak: legjobb kapus: Babják Csaba (Fort Bau Kft).

Legjobb mezőnyjátékos: Forgó Péter (SZÉF AFC).

Gólkirály: János Novák (Buborék Boys).

A teremtorna végeredménye

A 2017/18-as Salgótarjáni Téli Teremlabdarúgó-Bajnokság végeredménye:

1. SZÉF AFC, 2. Laver, 3. Fort Bau Kft., 4. Buborék Boys, 5. STF 85, 6. S-Metal, 7. Sport Café, 8. Plató FC.

A 2017/18-as Szlivka László-­Emléktorna végeredménye:

1. Beszterce, 2. Gagarin, 3. Uzoni, 4. Dornyay, 5. Kodály, 6. Kazár.

A Dupák Gábor-emlék­mérkőzés eredménye:

Városháza–Dupák Gábor Baráti Team 6–7.

Gl.: Csatlós T. (3), Holczer T. (2), Huszár M., ill. Botos II A. (3), Nagy G., Persik Sz., Csercsics Cs., Széll L.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában