Teremfoci

2018.01.26. 10:04

Idén a Beszterce suli nyert

Idén is nagy érdeklődés közepette zajlottak az immár 30. Szlivka-emléktorna mérkőzései a salgótarjáni sportcsarnokban, a felnőttek mérkő­zései közé is beékelődve.

Cz.Gy.

????????????????????????????????????

A pénteki döntő, a Beszterce és a Székhelyintézmény összecsapásának színvonala joggal nyerte el az utánpótlásfocit szerető szép számú szurkolósereg tetszését. A díjazás a Szlivka László szülei által létrehozott alapítvány jóvoltából az idén is méltó volt a rangos tornához. A serlegek, érmek, oklevelek mellett mindegyik csapat 50 ezer forint értékű sporteszköz-vásárlási utalványt kapott.

helyosztó az 5–6. helyért: Kodály–Kazár 7–4 (3–2). Gl.: Bali Emese (2), Farkas Gellért (2), Molnár Áron, Demeter Marcell, Soós-Valenta Márton, ill. Oláh Tivadar, (3), Vadas Viktor.

3–4. helyért: Uzoni–Dornyay 9–3 (4–2). Gl.: Zsigmond Zalán (4), Orosz Csaba (3), Godó Márk (2), ill. Palkovics Valter (3).

Döntő: Beszterce–Székhelyintézmény („Gagarin”) 4–1 (1–1). Gl.: Sulyok Tamás (2), Deák Ádám (2), ill. Fekete Bálint.

Végeredmény: 1. Beszterce (csapatvezető: Sramkó Tibor), 2. Székhelyintézmény (Tarjányi Viktória), 3. Uzoni (Csincsik Dániel és Szilágyi Tamás), 4. Dornyay (Gecse Zoltán és Géczi Attiláné), 5. Kodály (Szabó Tamás), 6. Kazár (Király Zoltán és Fekécs Zoltán). Legjobb kapus: Horváth Bálint (Beszterce). Legjobb mezőnyjátékos: Holczer Tamás (Gagarin). Gólkirály: Palkovics Valter (Dornyay) 10 góllal. Legjobb női játékos: Bali Emese.Cz. Gy.

Kiemelt fotónkon a döntő – fotó: B.L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában