interjú

2019.03.18. 14:51

Álomból valóság: az ország egyik legismertebb lemezlovasa a nógrádi származású Dj Newik

A karancssági származású Uj Viktor, ismertebb nevén Dj Newik már gyermekkorában arról álmodozott, hogy sikeres lemezlovassá válhasson. Az álom megvalósult, ráadásul olyannyira, hogy ma már hazánk egyik legnépszerűbb Dj-jét ismerhetjük meg benne.

L. J.

– Második helyezést ért el a zenészszakma neves díjátadóján. Meglepte az elismerés?

– Nagyon örültem neki, mert ennyi év távlatából még mindig jólesik, hogy a Dj szakma így értékelt, hiszen az elmúlt években háromszor is lehettem ugyanezen kategória első helyezettje, az év mainstream Dj-e. Mindannyian tudjuk, hogy hihetetlen gyorsan változnak a trendek, a stílusok, a szórakozási szokások és ezt megtartani három évig különösen nagy érdem volt, de még a második hely is óriási megtiszteltetés. A Ballantine’s Music Awards a Dj szakma legjobbjait díjazta. Idén a mainstream Dj kategóriában a második helyet szereztem meg. A díjátadót egy több hétig tartó szavazás előzte meg, ahol a szakma képviselői, illetve a rajongók is leadhatták voksaikat a jelöltekre.

– Mennyire motiválják ezek a sikerek?

– Természetesen motiválnak, mert erről álmodtam egész gyerekkorom óta és az, hogy a magyar DJ-társadalom ezt országosan így értékeli, szerintem nagy érdem. Ezúton is szeretném megköszönni nekik.

– Dolgozik új dalokon?

– Igen, bár be kell vallanom, hogy az elmúlt két év teljesen más irányba vitte az életünket a feleségemmel, hiszen 2017-ben megszületett a kisfiunk és így teljesen megváltozott minden körülöttünk. Minden figyelmemet rájuk összpontosítottam, azonban ez az év újból a zenekészítésről és fellépésekről fog szólni. Szerencsére már most azt mondhatom, hogy az év nagy részére lekötötték a hétvégéimet a klubok és fesztiválok, szóval, nincs megállás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában