Könyvbemutató

2023.04.12. 11:50

Kérdéseket is feltehetnek a salgótarjáni program résztvevői a Falevelek 2. íróinak

Negyven gyógyulástörténetet tartalmazó könyvet mutatnak be a megyei könyvtárban a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete szervezésében.

V. E.

Salgótarjánban is bemutatják az egri Regionális Egészségügyért Alapítvány (Regea) második könyvét, a Falevelek 2. című kötetet április 18-án, kedden 14 órától a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban. 

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete szervezésében megvalósuló ingyenes programon Psenyeczky-Nagy Klára címzetes főiskolai docens, a Regea elnöke, valamint Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus, a Regea szakmai vezetője, a könyv szerkesztője is részt vesz. Az alapszervezet közösségi oldalán megosztott tájékoztatásból továbbá az is kiderült, hogy az érdeklődők nem csupán találkozhatnak a negyven gyógyulástörténetet bemutató könyv íróival, hanem beszélgethetnek is velük, illetve kérdéseket is feltehetnek majd nekik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában