Kultúra

2023.02.04. 14:10

Mihálygergei színjátszók kaptak elismerést a Nemzeti Színháztól

Beérett a munka gyümölcse: nagy sikerrel mutatta be a Nemzeti Színházban pajtaszínházi darabját a mihálygergei Jázmin Family amatőr színjátszó csoport.

Gubányi Patrik

A Jázmin Family január elején Mihálygergén aratott hatalmas sikert pajtaszínházi előadásával

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Mint arról korábban már portálunk is beszámolt, a Jázmin Family amatőr színjátszó csoport még január elején aratott sikert Mihálygergén Kolin Péter: Gongatás a gangon című egyfelvonásos darabjával. A napokban Budapesten, a Nemzeti Színházban vitték közönség elé a színművet, kiemelkedő teljesítményüket pedig emléklappal is elismerték a Pajtaszínházi Szemlén. 

A Pajtaszínház Programban már nyolcadik alkalommal találkoztak a fellépők, amelynek célja, hogy felelevenítse a régi falusi színjátszás hagyományait. A társulat mentora Máté Krisztián volt, a Zenthe Ferenc Színház színésze, aki Facebook-bejegyzésében köszönte meg a csapat lelkes és példaértékű hozzáállásaát.

Január elején Kolin Péter: Gongatás a gangon című egyfelvonásos darabját a mihálygergei művelődési házban láthatta a közönség. Az előadáson fotóriporterünk is ott volt, a képeiből készült fotógalériánkkal felidézhetik a legjobb pillanatokat:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában