Teátrum

2023.01.15. 10:04

Szilvási Judit szerepet kapott a tarjáni színház első operettjében

A Zenthe Ferenc Színház állandó tagjai között szerepel a debreceni születésű Szilvási Judit. Több sikerdarabban is bizonyította már tehetségét a színésznő.

Cs. B.

Szilvási Judit jól érzi magát a tarjáni társulatban

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

A debreceni születésű Szilvási Judit 2006 és 2009 között a Madách Musical Műhely hallgatója volt. Azóta főként a Madách Színházban – ahol jelenleg is játszik a Csoportterápia és a Macskák című musicalekben – a Turay és az Új Színházban kapott szerepeket. Kökényessy Ágnes, akivel jó személyes kapcsolatokat ápol, közvetítésével vette fel a kapcsolatot Susán Ferenccel, a Zenthe színház produkciós vezetőjével, rendezőjével és e színházi évad elején társulati tagként szerződött Salgótarjánba. 

Bekapcsolódott a Kökényessy Ágnes rendezte Ágacska című mesejátékba, s a 2016 májusa óta műsoron lévő Szent Péter esernyője előadásaiba. Úgymond saját jogon kapott szerepet a Buborékokban és Woody Allen Játszd, újra, Sam! című darabjában. Ezekben a napokban próbálják Horváth János Antal A főszereplő című vígjátékát és várhatóan szerepet kap a színház első, tavaszra tervezett operett előadásban, a Csókos asszonyban is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában