Műsor

2022.10.23. 15:53

Érdekes programok színesítik az őszt Szécsényben

Ősszel sem zár be a művelődési ház, fogadják a vendégeket. Csatlós Noémi, a ház közművelődési referense az év hátralévő részének eseményeit, programjait vázolta.

Sz. F.

– Október 21-én a Páter Bárkányi János Katolikus Általános Iskola és Gimnázium szalagavatójának adunk helyet. Az október 23-i ünnepségre a koszorúzást követően 17 órakor kerül sor a házban. Október 25-én, kedden gyermekelőadásra várjuk a színházlátogatókat, október 27-én 18 órakor pedig a Mandala Dalszínház előadásában, a Zenthe színház szervezésében a Charley Nénje zenés vígjátékot láthatják a nézők – mondta Csatlós Noémi, aki a novemberi programokra is kitért. 

November 5-én 18 órakor 35 éves születésnapi műsort szerveznek abból az alkalomból, hogy 35 évvel ezelőtt, 1987. november 5-én adták át rendeltetésének a művelődési házat. November 18-án, pénteken, 17 órakor ünnepélyesen megnyitják a 27. Nógrád Megyei Őszi Tárlatot. Jelenleg a képek beküldési időszaka tart, s november elején kerül sor a zsűrizésre. A kiállítás a tervek szerint 2023. január 31-ig lesz látogatható. 

November 22-én 18 órakor Segítség megnősültem címmel Pindroch Csaba egyszemélyes komédiáját tűzik műsorra. Aznap lesz Advent első vasárnapja is. A hagyományokhoz híven a művelődési ház előtt ünnepélyes keretek között meggyújtják az első gyertyát a város adventi koszorúján. Ezt követően erre advent minden vasárnapján sor kerül.

 

Címkék#programok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában