Kultúra

2022.06.14. 07:45

Nyári dallamok járják majd át Salgótarján városrészeit

Megújult formában tér vissza a rendezvénysorozat, neves fellépők színesítik a programokat.

G. K.

A kép jobb szélén Bohács István. A legnépszerűbb magyar dalokat adja majd elő Baglyasalján

Megújult formában tér vissza a korábban nagy sikert aratott Zenés nyári esték elnevezésű programsorozat. A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ugyanis nem négy, hanem hat városrész bevonásával, közös ötleteléssel kiegészítve valósítja meg az idei rendezvénysorozatot. 

– Az elmúlt hónapok során végigjártuk a településrészeket, továbbá bevontuk a lakosságot, illetve a szakmai szervezetek és az intézmények képviselőit is a közös tervezésbe, hogy minden helyszínen a lakók legkedveltebb zenei műfajával készülhessünk. Ezen együtt gondolkodások alapján alakult ki a nyári szabadtéri rendezvénysorozat – mondta el hírportálunknak Balogh Katalin. 
A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója ismertette továbbá: a Zenés nyári esték első állomása a Beszterce tér lesz, ahol június 17-én, pénteken, 18 órától a kellemes hangulathoz Meggyes Csabi énekes, az X-Faktor egykori versenyzője biztosítja a dallamokat. 

Július 1-jén Baglyasalján, Bohács István Aranykoszorús és Arany Cinege díjas nótaénekes adja elő a legnépszerűbb magyar dalokat. Egy héttel később, július 8-án pedig Zagyvarónán Peller Anna színész, énekes lép színpadra. Július 22-én Szirtes Edina a Szirtes Quintet közreműködésével játszik a belvárosban, a Fő téren. 
– Augusztus 5-én pedig Somoskőben Rákász Gergely orgonajátéka járja majd át az erdőt, míg augusztus 12-én Zagyvapálfalván Németh Anna, Csík Adolf, illetve Gonda László triója zárja a Zenés nyári esték salgótarjáni rendezvénysorozatát – tudtuk meg Balogh Katalintól. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában