tábor

2019.07.11. 13:53

Történeti játszóház és kirándulás is várta a fiatal gyarmati művészeket

Nógrád megye művészeti és zenei életének egyik tehetséggondozó műhelye a balassagyarmati Rózsavölgyi Márk Alapfokú Művészeti Iskola.

Sz. K.

Csoportkép az összművészeti tábor résztvevőiről

Idén másodszor rendezték meg itt az összművészeti tábort a saját növendékeknek. Az egy hét alatt hatvan diák vett részt a zenei és a képzőművészeti programokon, amelyek a tanév során elsajátított művészeti ismeretek elmélyítését segítették elő.

Csoportkép az összművészeti tábor résztvevőiről

A délelőtti foglalkozásokon új művekkel ismerkedtek az ifjú zenészek, és készültek a képzőművészeti alkotások. A délutánokat történeti játszóház, közös filmnézés, hangversenyek és kirándulások színesítették.

A tábor kiállításmegnyitóval egybekötött telt házas hangversennyel zárult. Az új motivációs lehetőségeket hordozó közösen eltöltött hét lehetőséget teremtett tanár, diák és szülő kapcsolatának elmélyítésében. A tábort Balassagyarmat önkormányzata, a tanke­rület és a Pro Musica Balassagyarmat Alapítvány központ támogatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában