Nógrád megye

2018.03.09. 14:56

Vasúti változások várhatók

A munkanap-áthelyezés miatt változik a vonatok menetrendje a nógrádi vonalakon is március 10-én, valamint március 14. és 17. között – tájékoztatta a MÁV az MTI-t.

MTI

Március 10-én és 14-én pénteki, 15-én szombati, 16–17-én pedig ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. A 26 éven aluli fiatalok március 14-én 10 órától március 18-án éj­félig vehetik igénybe az ünnepnapokra és hétvégékre érvényes 33 százalékos kedvezményt. A jogosultak kérhetik a szokásos kedvezményeket. A MÁV a várható utasforgalmi igényekhez igazodva – a helyfoglalások figyelembe­vételével – az IC-szerel­vé­nyek­­hez plusz kocsikat is felhasznál.

A társaság arra kéri az utazókat, hogy a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében az ünnep előtt elővételben váltsák meg a menetjegyeket és helyjegyeket, használják a jegyértékesítő automatákat és az online vásárol­ható, valamint a vonatokon akár mobiltelefonon is be­mutatható e-vonatjegyet. Bővebb tájékoztatás a MÁV-csoport hon­lapján: www.mavcsoport.hu, és a +36/1/349-4949-es telefonszámon.

Kiemelt fotó: Salgótarján, a Fő téri vasútállomás

Fotó: Niederland Dávid, Nógrád Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában