Salgótarján

2018.02.19. 13:59

Új helyre költözik az alapítvány

A Civil Közösségek Házában tartotta az év első egyeztetőülését a Salgótarjáni Civil Kerekasztal. Az elmúlt évről szóló beszámoló megismerése és elfogadása, valamint a 2018-as év tervezése került napirendre.

Sz. R.

A Civil Fórum megrendezésének előkészítéséről is szó esett, ami várhatóan március utolsó hetében fog megvaló­sulni, amelynek szokásos helyszíne a salgótarjáni városháza, a Förster Kálmán terem. A továbbiakban a Civil Fórum megrendezésének időpontjáról és lehetséges helyéről, a Civilek a Városért díj átadásáról, és az előzetes feladatokról tárgyalt a kerekasztal tagsága, valamint ennek a kommunikációjáról az internet, a közöségi média lehetőségeit kihasználva. Az egyebek pontban a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány elnöke, dr. Diósiné Taracsák Judit tájékoztatta a jelenlévőket arról, hogy az alapítvány február 28-án új helyre költözik, a Salgótarján, Munkás­otthon tér 1. szám alá. Ide várják március 12-étől a szervezeteket, az alapítványokat és a partnereiket, hogy együtt folytassák a megkezdett munkát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában