regionális forduló

2019.04.18. 19:50

Tündérszépek: nógrádi szépség az országos döntőben

Nógrád megyéből a 21 éves Babcsán Mercédesz jutott a Tündérszépek-szépségverseny központi döntőjébe

NOOL

Véget ért a 3 millió forintos össznyereményért zajló Tündérszépek-szépségverseny regionális fordulója. Olvasóink április 14-ig értékelhették Nógrád, Heves és Komárom-Esztergom megye szépségeit a korábban bemutatott képek és videók alapján.

A regionális fordulóban minden megyéből négy lány mérette meg magát a második körben. Az olvasói értékelések alapján megyénkből a 21 éves Babcsán Mercédesz jutott a központi döntőbe, Komárom-Esztergom megyéből Szabóné Bogdán Adrienn, Hevesből pedig Kola Gréta. A szakmai zsűri ezúttal is kiválasztott egy továbbjutót, aki Vitáris Dorina Dalma lett Komárom-Esztergom megyéből.

Az április 24-én induló 13 megyés központi fordulóban régiónk lányai a többi megye szépségeivel versenyeznek. Ahogy olvasóink már jól megszokhatták, a Nool.hu-n és Nógrád Megyei Hírlapban naponta kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet, ám ezúttal április 24-től a 13 megye szépségeit lehet értékelni május 10. éjfélig.

Mercédesz bemutatkozó kisfilmje:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában