Héhalom

2017.12.12. 11:09

Többször is kirabolta a nyugdíjast

Egy 49 éves férfit vettek bűnügyi őrizetbe a pásztói nyomozók.

A Pásztói Rendőrkapitányság rablás és lopás miatt folytat büntetőeljárást O. János ellen.

A férfi ugyanis azzal gyanúsítható, hogy december 10-én a reggeli órákban az egyik héhalmi családi házba bement és az egyik szobában kutakodni kezdett. Az időskorú sértett azonban kérdőre vonta. O. János az idős, védekezésre képtelen lakót az ágyra lökte, leszorította, zsebeit átkutatta, majd távozott az ingatlanból.

 

Illusztrációs fotó: Pixabay

 

Megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy ez év tavaszán és nyarán, ugyanezen sértett családi házába a nyitott ajtón keresztül szintén bement:

Tavasszal kisebb összegű készpénzt vett magához és távozott az ingatlanból.

Nyáron pedig a fentebb említett ingatlanban hátulról átölelte, kezeit leszorította és a zsebeit átkutatta a sértettnek, amelyből nagyobb összegű készpénzt tulajdonított el.

A rendőrök december 11-én elfogták a férfit, a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a férfit bűnügyi őrizetbe vették és a napokban előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában