Baleseti összesítő

2018.06.18. 09:18

Súlyos sérülést szenvedett az a sofőr, aki autójával egy villanyoszlopnak csapódott

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Egy férfi közlekedett kerékpárral június 17-én a délutáni órákban Balassagyarmat irányából Szügy felé. A kerékpáros balra akart kanyarodni, melynek során egy, az előzését megkezdő gépjármű elé fordult, amely neki ütközött. A balesetben a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

 

Fotók: police.hu

 

Egy 19 éves nő közlekedett a 21-es számú főúton, Salgótarján belterületén az éjszakai órákban, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban az út menti szalagkorlátnak, majd egy villanyoszlopnak ütközött, amely az ütközés következtében kitört.

Lakatos Szilárdné, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa portálunknak elmondta, hogy a balesetből kifolyólag két sérült személyt láttak el. A gépkocsi vezetője nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, míg fiatal korú utasát könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

 

Nógrád megye területén a rendőrök továbbá három anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek.

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a balesetek körülményeit vizsgálja.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában