Munkálatok

2018.09.20. 11:22

Nem Family Center épül a BRG helyén Salgótarjánban

Amennyiben minden a terveknek megfelelően alakul, akkor már év végére újabb üzlettel gyarapszik a megyeszékhely.

G. K.

– Néhány hete új munkagépek jelentek meg a volt BRG területén, mindez pedig nem véletlen. A Family Center bevásárlóközpont nem valósulhatott meg, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal nem hosszabbította meg a beruházó cég építési engedélyét. Egy szupermarketlánc azonban élve az év végéig meglévő, saját építési engedélyével üzletet nyit Salgótarjánban – mondta lapunknak Fekete Zsolt.

Javában zajlik az új épület alapozása a munkaterületen, a gyár helyén, Fotó: Hüvösi Csaba/Nógrád Megyei Hírlap

A polgármester hozzátette: az önkormányzat már régóta érzékeli az igényt a városlakók részéről arra, hogy egy új szupermarket is megépüljön megyeszékhelyünkön. Az épület alapozását az év végégig kell elvégezni, ugyanis addig érvényes a szupermarketlánc – amelynek nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra – építési engedélye.

– Ha minden a tervek szerint halad, akkor már decemberben megnyílhat az üzlet, de legkésőbb a jövő év elején biztosan birtokba vehetik azt a vásárlók – hangsúlyozta Fekete Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában