Szécsény

2018.06.19. 11:16

Nagyot robbant a Robinson-fesztivál (fotók)

Fantasztikus hangulat, rengeteg sztár, régi ismerősökkel való találkozás, hajnalig tartó bulizások jellemezték a hagyományteremtő szándékkal megrendezett háromnapos fesztivált, amelynek a Szécsény melletti Robinson-szigetek adott otthont. A pergető horgászok paradicsoma idén először igazi fesztiválbirodalommá alakult át.

Gerhát Karina

A háromnapos programsorozat megrendezésének apropóját a tanév lezárása adta, így egy igazi nyárköszöntő fesztivállal kívánták a szervezők kikapcsolódásra csábítani a családok minden tagját, ami teljes mértékben sikerült is. Az eseményen ugyanis minden kor­osztály megtalálta a hozzá­ illő zenei stílust.

A helyszínre látogatók megismerkedhettek a street food kínálta kulináris élvezetekkel is, ezen felül pedig gyermekjátékokkal, lég­várral, szabadidős programokkal és kézműves-foglalkozásokkal várták a fesztiválozókat. Varga Béla, a Robinson Szigetek ügyvivője elmondta: pénteken ingyenes volt a belépés, amikor is a rock jegyében szervezték meg a koncerteket. Ezen a napon közepes érdeklődésnek örvendhetett a fesztivál, de ami utána következett, arra talán még álmaikban sem számítottak a szervezők. Szombaton és vasárnap ugyanis több­ezres tömeg töltötte meg a sátort.

A második napon Géczi Edit és Jusztin Tímea, valamint Rubint Réka hívta sportolni a látogatókat. A délután folyamán pedig Jolly&Suzy, Nótár Mary, valamint Kis Grófo mulattatta a közönséget. A fellépők fantasztikus bulit varázsoltak, kiváltképp az utóbbi. Mindezt a retró blokk követte, a Muzsika Tv sztárjaival. A legnagyobb sikert Kozsó és az Ámokfutók, Betty Love, illetve a Kozmix aratta.

Az utolsó napon RNB-sztárok – úgymint a GWM, Burai és Lévai Curtis –, valamint Magyarország legnépszerűbb lemezlovasai – Szecsei, Pure­­beat, Daniel Nike, Strong R., Newik, Brick­lake, Rick Saw­yer, Earth n Days, Pryce, Pete, Tailor B. – búcsúztatták Nógrád megye első mini­fesztiválját.

– Már a rendezvény előtt megfogadtuk, hogy jövőre ismét megvalósítjuk ezt a programsorozatot, azonban ez a hatalmas, előre nem várt érdeklődés még jobban felbuzdította a társaságot.

Leg­nagyobb örömünkre minden korosztály képviseltette magát a fesztiválon, akiket a közel negyven fellépő mellett extra fény-, hang-, illetve látványtechnikával is vártunk. Azonban mindez a csapat­munka, valamint a megyei származású DJ Newik, Mestyán Dániel, illetve Juhász Péter ötlete és munkája nélkül nem valósulhatott volna meg – hangsúlyozta Varga Béla.

 

Fotó: Torjay Attila/NMH

Címkék#Szécsény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában