tündérszépek

2019.02.18. 11:23

Mostantól Nógrád megye legszebbjei mutatkoznak be

Sok szépség jelentkezett már megyénkből a 3 millió forint összdíjazású Tündérszépek szépségverseny Nógrád megyei fordulójára, amelyen 13 megye legszebbjét keressük. Még van lehetőség jelentkezni!

NOOL

Bájosabbnál bájosabb lányok neveztek a megméretésre, amelynek során a Nógrád Megyei Hírlap fotósai készítenek róluk portfóliót a hollókői Castellum Hotel falai között, ahogy azt tették most vasárnap is.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, harminc lány jut a megyei fordulóba, ugyanis először szűkebb hazánk legszebbjeit szeretnénk megtalálni. A kiválasztott lányok bemutatása február 18-án indul. Hétfőtől a Nógrád Megyei Hírlapot és a Nool.hu-t is érdemes lesz nézniük mind az indulóknak, mind a nevezőknek, hiszen míg az újság két fotójuk és rövid bemutatkozásuk, addig hírportálunkon a róluk készült rövid videó mellett galéria is megtekinthető.

A lányoknak azt ajánljuk, hogy gyűjtsék a szavazatokat, hiszen a közönség három, a zsűri pedig egy hölgyet juttat tovább a regionális megmérettetésre. A Tündérszépek Nool.hu főoldaláról is elérhető felületén szavazhat bárki majd arra, hogy mennyire is tetszik neki az adott napon bemutatkozó szépség, így legfőképpen a közönségen fog múlni, hogy ki képviselni megyénket a régiós fordulón és majdan az országos döntőben.

Addig is, ízelítőt adva abból, milyen bájos lányok élnek megyénkben, most is bemutatunk pár szépséget, aki meghívást kapott a fotózásra:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában