Salgótarján

2017.12.09. 11:21

Kutyák kapták a nyereményt

Százezreket adományozott egy állatmenhelynek Gáspár Evelin

NBA

A közelmúltban egy televíziós vetélkedőben bizonyíthatta tudását Gáspár Evelin, aki édesanyjával, Beával játszott egy csapatban. A sztárpár 300 ezer forint nyereménnyel távozott a műsorból, amit jótékonyági célra ajánlottak fel.

A celeb azt is elárulta, hogy nem ez az első alkalom, hogy segítenek. Ez esetben az adományt az egyik Nógrád megyei állatmenhely lakói kapták. „Ismerem a menhely helyzetét, folyamatosan nyomon követem az egyik közösségi oldalon, hogy alakul az ebek sorsa. Tudom, hogy bővítések voltak, jobb körülményeket biztosítva ezzel az ártatlan jószágoknak. Ezért is gondoltuk úgy, hogy most jól jön ez a pénz is a munkák befejezéséhez” –árulta el Evelin, majd megjegyezte: „Számomra mindig is fontos volt, hogy segítsek. Sokszor adakoztam, legtöbbször közvetlen környezetemben, ahol élek, ételt és ruhaneműt szoktam adni a rászorulóknak. Így az ünnepek közeledtével mindenkiben nagyobb a láz, de az év bármelyik napján szívesen segítek, ha tudok. Ez szívből jön, mert úgy gondolom, hogy adni jobb, mint kapni.„

Kiemelt fotónkat Gáspár Evelintől kaptuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában