megmérettetés

2019.06.18. 19:43

Kislányának él a Ninja Warrior gyarmati focibírója

A balassagyarmati Babcsán Zsolt négy éve foglalkozik játékvezetéssel. A 38 éves férfi azért jelentkezett az erőt próbáló megmérettetésre, hogy ezúttal neki szurkoljanak a nézőközönség soraiból.

Nool

Forrás: TV2

A raktárosként dolgozó férfi egyedül neveli kislányát, a felesége négy éve meghalt egy autóbalesetben. A kislánya mellett másik nagy szerelme a foci, immár negyedik éve játékvezetéssel is foglalkozik. Zsoltot rengeteg szidalmazás éri a pálya széléről, így a Ninja Warrior-ba való jelentkezéssel megakarta tapasztalni, milyen érzés az, ha az ő nevét skandálják a nézőközönség soraiból.

Zsolt ügyesen vette az első akadályt
Fotó: Tv2

A 38 éves férfi a kislánya arcképével díszített pólóban lépett a színpadra, ebben készült a több akadályos, nagyon nehéz pálya legyőzésére. A versenyre természetesen imádott gyermeke is elkísérte, aki a pálya széléről szurkolt szeretett édesapjának.

Bár a műsorvezetők bíztak a gyarmati játékvezető erejében, Zsolt sajnos már a második akadálynál “elvérzett„. A kudarcot emelt fővel viselte, sőt egy poént is elsütött: ezt a fociban úgy hívják kiállítás, mehetek zuhanyozni!

Zsolt játéka 14:00 perctől kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában