Hihetetlen

2018.07.16. 21:27

Ismét kigyulladt a szeméttelep Salgótarjánban

Több helyen is visszagyulladt a szemét Salgótarjánban, a csókáspusztai hulladéklerakó telepen, ahol két nappal ezelőtt körülbelül ezer négyzetméteren égett a hulladék.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, július 14-én hatalmas tűz keletkezett Salgótarján külterületén, a 22-es főút mellett. Mint azt a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivőjétől, Szikora Viktóriától megtudtuk, a füstképződés miatt a katasztrófavédelmi mobil labor is a helyszínre vonult, de a levegőben az egészségre ártalmas károsanyag-koncentrációt nem mutattak ki a műszerek.

A salgótarjáni hivatásos tűzoltók július 16-án este, vagyis jelenleg a telep háromnegyedén dolgoznak ismét, mert ezen a területen több helyen tapasztaltak beégéseket: újra füstöl és izzik a szemét. Az egységek munkagépeket is kérnek a helyszínre, ahová már a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett.

Kiemelt fotó: Hüvösi Csaba/NMH

Forrás: NMKI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában