Megnyerték!

2018.02.14. 18:16

Irány Tirol

Miután megnyerték az Év párja verseny megyei fordulóját, Eszter és Gábor úgy gondolta, részt vesznek a folytatásban és harcba szállnak a többi megye ellen is.

Papp Bianka

A minap kihirdették a végeredményt: a nógrádi páros lett hazánkban az év párja.

Tizennégy győztes pár versengett egymással, de végül Nógrád megyéé lett a dicsőség. Eszterék még most sem hiszik el, hogy az övék a tiroli utónászút.

– Le vagyunk döbbenve, még igazi nászúton sem voltunk, de már két utónászútat is nyertünk, nagyon örülünk neki – mondta az ara.

Eszterék nem sok reményt fűztek ehhez a fordulóhoz, ám a múlt pénteken látványosan megugrott a százalékok aránya. Ekkor úgy döntöttek, hogy csakúgy, mint az első fordulónál, bekeményítenek és még intenzívebben gyűjtik a szavazatokat, mint addig. Ismét összegyűlt az egész család, és együtt dolgoztak a házaspár győzelméért.

Égtek a vonalak a lakásban. A rokonok egyesével keresték fel az ismerőseinket, hogy bíztassák őket a voksolásra és  tanáccsal lássák el őket ezzel kapcsolatban. Fontos volt ugyanis, hogy hány eszközről és hány különböző böngészőből szavaznak. Mindeközben folyamatosan figyeltük az ellenfeleket, így mindig tudtuk éppen ki vezet, illetve ki hol próbál szavazatokat szerezni. Szoros küzdelem volt.

A páros végül átvette a vezetést és meg sem állt a célig. Hozzávetőleg 24 ezer szavazatot sikerült összegyűjteniük, így övék a jól megérdemelt hét éjszaka a Hotel Kroneck szállodában félpanziós ellátással, két fő részére.

– Még nem jártunk Ausztriában, ezért nagyon örülünk az útnak. Azt mondják, a téli időszakban nagyon szép a táj, de mi inkább a nyár végén vagy az ősz elején szeretnék kihasználni a lehetőséget. Jobban szeretünk túrázni – mondták.

Eszter elárulta, hogy szeptemberben lesz az egyéves házassági évfordulójuk és lehetséges, hogy egészen addig eltolják utó-nászútjukat és ott ünneplik majd meg a különleges alkalmat.

A pár ezúton is szeretné megköszönni mindenkinek a támogatást. A megosztásokat és a szavazatokat, mind a megyei, mind az országos fordulóban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában