Jegyzet

2018.06.19. 16:32

Hűtlenség

Nincs olyan ember, aki életében legalább egyszer nem éli át a szerelem okozta örömöt. Azonban legalább egyszer ugyanúgy mindenki átéli a megcsalás okozta fájdalmat is!

Szabó Rita

Vannak, akik ezt jobban viselik, vannak, akiknek hosszú hónapokig, akár évekig tartó kínt okoz. Már önmagában borzalmas érzés, ha egy kapcsolatnak véget vet valaki, azonban az a tudat, hogy a párunk egy másik emberért hagy el – lekopogom – számomra még ismeretlen érzés. Persze megfordulhat a fejünkben, hogy meg is történt már, csak nem tudunk róla. Ahogy a mondás is szól: amiről nem tudunk, az nem fáj! Van, hogy a későbbiekben derülnek ki a csalafintaságok, de jobb esetben az idő múlásával ez már nem hagy nyomot az emberben.

Egy nemrégiben készült országos felmérés megállapította: Nógrád megyében a leghűségesebbek az emberek. A nemek aránya nem derült ki, így csak teóriákat fogalmazhatunk meg arról, hogy a nők, vagy a férfiak a megbízhatóbbak a párkapcsolatokban. Relatív a dolog, de ha jobban belegondolok, én a nők mellett tenném le a voksot. Önmagamból és barátnőimből kiindulva úgy gondolom, egy nőt sokkal nehezebb elcsábítani, mint egy férfit. A legtöbb esetben egy férfinak elég a külsőség, és ideiglenesen vagy végleg, de tovább áll, ha már az asszonytól nem kapja meg azt, amit akar. Egy nő általában azért lép félre, mert nem kapja meg a figyelmességet, a gondoskodást a férfitól. Uraim, ezt a versenyt elvesztették! Na jó, tisztelet a kivételnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában