Helyi közélet

2017.08.03. 06:14

Hangulatfokozó harmonikás

fenyvesi

Ipolytarnóc. A közelmúltban rendeztek jó hangulatú falunapi mulatságot a községben. Lapunk kérdésére Bolyós Gáborné polgármester elmondta, hogy az ünnepség egy főzőversennyel indult Ipolytarnóc központjában, s e hagyományosnak számító pacalfőző megmérettetésen huszonegy csapat versengett a legjobb szakácsoknak járó elismerésekért.

[caption id="" align="aligncenter" width="480"] Márió, a harmonikás[/caption]

A versenyzők humortól fűtötten, a legjobb tudásukat beleadva készítették el finomabbnál-finomabb főztjüket. A falunapi hétvégén a kedélyeket Márió, a harmonikás mulatós hangvételű fellépése fokozta a végsőkig. A pódium előtti tér zsúfolásig megtelt a harmonikás koncertje alatt, s a közönség egyszerre táncolt és énekelt a muzsikájával vidámságot árasztó zenésszel. – Az eseményre a környező falvakból is érkeztek vendégek, így a környékbeliek és a falubeliek együtt szórakozhattak kifulladásig a koncerten – zárta nyilatkozatát a községvezető. Mindezek mellett a gyerekek a vidámpark adta lehetőségeket is kihasználták, s vattacukorral a kézben szaladgáltak a falu centrumában.

P.K.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában