Lakossági fórum

2018.03.20. 21:25

Fontos kérdés a migráció ügye

Lakossági fórumon köszöntötte a résztvevőket Becsó Károly képviselőjelölt és Szabó Zsolt, a fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár kedd este Bátony­terenyén.

P.B.

A politikus beszédében kiemelte az utóbbi idők Nógrád megyei beruházásait, szólt a 21-es számú főút fejlesztéseiről, amelynek köszönhetően Nógrád megye is bekapcsolódhat az ország vérkeringésébe. Fontosnak tartja továbbá a foglalkoztatottak számának növekedését és a települések támogatását is.

Becsó Károly után Szabó Zsolt, a fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár vette át a szót. Az államtitkár beszédében kiemelte a migránskérdés fontosságát.

– Magyarország eljutott arra a szintre, hogy saját gaz­dasággal rendelkezik, és képesek vagyunk ellátni magunkat, az itt élő embereket.

Szabó Zsolt hozzátette: a történelem során már kiderült, hogy évszázadok sem elegendőek az integrálódásra, az Európába érkező migránsoknak ez nem is szándékuk. Minden magyar ember érdeke, hogy megfelelő döntést hozzon április 8-án: ne hagyjuk veszni az eddigi eredményeket!

Kiemelt fotó: Szabó Zsolt államtitkár előadása a rendezvényen, Fotó: H. Cs./Nógrád Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában