tündérszépek

2019.01.16. 16:52

Ez a gyönyörű, tarjáni lány nem hitt magában, mégis a legszebbek közé került – Kövesd a példáját!

Nógrádból is került már a rivaldafénybe szépség, és reméljük, most is így lesz hamarosan induló, Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünkön.

nool.hu

Hamarosan induló, 3 millió forintos összdíjazású Tündérszépek szépségversenyünk kapcsán felidéztük, milyen szépségeket adott már Nógrád megye hazánknak. A múlt szépségei után kutatva érdekes cikkekre bukkantunk archívumunkban, 1989-ből. Az akkor 20 éves, salgótarjáni származású Maróti Mónikát, például barátja nevezte be az országos szépségversenyre és egyenesen a döntőig vezetett az útja.

Az akkor 20 éves gyönyörű lány izgatottan várta a verseny végkifejletét, annak ellenére, hogy azt gondolta, a fényképeken sem mutat jól. Mégis hatalmas örömmel töltötte el, amikor jelentkezése után, éppen a szülinapján kapta meg az első táviratot: bejutott a középdöntőbe. Lelkesen mesélte el, hogyan készült és hogyan zajlottak az események.

Szépségverseny milliókért

Jelentkezz vagy szólj tündérszép ismerősödnek, hogy jelentkezzen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában