Hűha!

2018.07.17. 19:55

Eszméletlen: ettől mocskosabb esküvői fotósorozat biztos nem készült még Nógrádban

A Nógrád megyei házaspár egészen extrém módját választotta az esküvői fotózásnak, amely hazánkban igazi ritkaságnak számít és szinte biztos, hogy nem sokan mernék bevállalni.

Oláh Nikolett

Fotó: wedding-pixel.com

Gerhát-Keresztes Korinnának nem mindennapi ötlete támadt a nagy nap megörökítésére, ugyanis az Amerikában már nagy rajongói táborral rendelkező Trash the dress-féle kreatív fotózásra (TTD képekre) esett a választása. De mit is jelent ez pontosan?

- Az efféle fényképezkedés alatt tönkreteszik – összekoszolják, vízbe merítik, szétszaggatják – az ünnepélyes öltözetet azért, hogy azt többször már ne lehessen felvenni. Vagyis a Trash the dress azt szimbolizálja, hogy a fogadalom örökre szól – mondta Korinna.

Kiemelte: ők nem az “igazi” menyasszonyi ruhát és vőlegény öltönyt koszolták össze, bár azokban is készültek csodaszép fotók.

- Izgatottan vártuk, hogy a “pózolós” képek után végre átöltözhessünk, és elkezdődjön az extrémebb rész. Rajtam egy egyszerű keringős ruha, a férjemen pedig farmer és eleinte fehér ing volt. Már a nógrádi helyszínre vezető úton elakadtunk, így valóban megvolt a „hűha” érzés!

Honnan indult mindez?

Egyes források szerint az első vízbe rohanó menyasszony Meg Cummings, a Magyarországon is futott Sunset Beach szappanopera-sorozat sztárja volt, aki 1998 októberében óceánba futott menyasszonyi ruhástul, miután esküvőjét félbe szakították. Az első hivatalos képeket valódi párról John Michael Cooper, az altF.com fotográfusa készítette Las Vegas-ban, 2001-ben. Tőle származnak a későbbi legismertebb nemzetközi TTD képek, amelyen égő menyasszonyi ruha és vízben lebegő menyasszony látható.

 

John Michael Cooper egyik híres fotója, amelyen a menyasszony a vízben lebeg. Fotó: dpreview.com

 

A különleges képeket egy tapasztalt és elismert fotós, Végh László készítette.

- Amikor Korinnáék megkerestek az ötlettel hihetetlenül meglepődtem – kezdte László. – Még sosem csináltam ehhez hasonlót, de tudtam miről van szó. Jónak és egyedinek tartom pláne azok számára, akik ennyire bevállalósak. A szombati esküvőt követően, hétfőn készítettük a kreatív képeket és – mint az várható volt – roppant látványosra sikerültek – mondta a fotóriporter.

A házaspár szerint a Trash the dress-nél a helyszín megválasztása is lényeges szempont.

- A polgári ceremóniánknak és a vacsora helyszínének a Nógrád község külterületén található Fenyvespark Szálló és Rendezvényközpont adott otthont, amely egy fenyves közepén bújik meg és leírhatatlanul gyönyörű. Innen kicsit távolabb, a természetben tettük tönkre a ruháinkat, amely nem csupán szórakoztató, de valóban megismételhetetlen és rendkívüli élmény marad a számunkra – mondta Korinna mosolyogva.

 

 

Címkék#nógrád

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában