Szavazás eredménye

2018.02.19. 09:45

Egy világbajnok lett az év sportolója

Olvasóink döntöttek, megválasztották a megye legjobb ifista lány sportolóját.

B.L.

Hadfi Gréta nyerte a szavazást

A kategória rekord létszámú nevezést hozott, amiből megyei sportvezetők, szakírók választották ki a legjobb hármat.

A szavazatok több mint felét kapta a végső győztes. Hadfi Gréta kézilabda kapus (Strandépítők KC) a mauritiausi U17-es strandkézilabda világbajnokságon aranyérmet szerzett. A vb legjobb kapusa is lett egyben, a döntő szétlövésében négy lövésből kettőt is hárított.

Hadfi Gréta nyerte a szavazást

A második helyezett Nagy Réka úszó (BVSC) lett, aki két-két arany-, ezüst- illetve bronzérmével a XIV. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon a harmadik legfiatalabb magyarként a rendezvény legeredményesebb tagja lett. 200 vegyesen elért 2:14.80-as ideje EYOF- és magyar korosztályos csúcs. A MOB Európa második legjobb fiatal sportolójának választotta a kállói lányt.

A harmadik helyen Mag Viktória tájfutó és atléta (Dornyay SE, Salgótarjáni AC) végzett, aki az ifjúsági válogatott keret tagja. A dobogó legfelső fokára állhatott a rövidtávú egyéni ob-n, az országos csapatbajnokságon, a pontbegyűjtő csapatbajnokságon, és a mezei futó diákolimpiai döntő csapat értékelésében is. Atlétikában a mezei ob-n ezüstérmes serdülő csapat legjobbja volt.

Csütörtöktől a felnőtt férfiakra lehet szavazni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában