Karancslapujtő

2018.05.22. 15:08

Csodás ételekkel és zenével partiztak

Kilencedik­ alkalommal hívta életre a ­Duci Csapat Egyesület megyénk egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvényét, a karancslapujtői Park partyt.

P. K.

Több mint húsz településről érkeztek főzőcsapatok a község szívébe, hogy jobbnál jobb ételspecialitásokkal mutatkozzanak be.

Baksa Sándor polgármester nyitóbeszédében köszöntötte a megjelenteket és hangsúlyozta a nagyszabású rendezvény jelentőségét a település életében. A boldogi huszárok és a magyar vitézek vezette, majális jellegű gasztronómiai felvonulás után a csapatok megkezdték ínycsiklandó ételeik elkészítését.

Czakó Zoltánné, az egyesület elnöke elmondta: a sikert a családias légkör megteremtésén túl a hatalmas baráti összefogásban látja, hiszen mindig mindenki apait-anyait belead a rendezésbe.

– Nagy örömömre a park idén is hemzsegett a látogatóktól, akik egész nap jól szórakoztak és igazi közösséggé kovácsolódtak össze – tette hozzá.

A szervezők és segítőik négyszáz adag toroskáposztát is felszolgáltak a vendégeknek, így a kiváló hangulat mellett a jóllakottság is garantált volt. A rendezvényt zenés és kulturális műsorok kísérték, mindenki késő estig mulatott. Tegnap pedig a Karancs-hegyre kirándultak a résztvevők.

Kiemelt fotónkon: Igazán betyáros ínyencségek is készültek – Fotó: Hüvösi Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában